Októberben érkezik a BioShock 2: Sea of Dreams?

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 25.
  • Pletyka
Link másolása
Amennyiben hihetünk a nagy internetes áruházaknak, már október elején boltokba kerülhet a BioShock várva-várt folytatása, amely a Sea of Dreams alcímet viseli.
Amennyiben hihetünk a nagy internetes áruházaknak, már október elején boltokba kerülhet a BioShock várva-várt folytatása, amely a Sea of Dreams alcímet viseli.


A GameStop és az általa üzemeltetett EBGames honlapján előrendelhető is már a BioShock 2 PC-re, PS3-ra és X360-ra, amelyet október 5-től szállít majd a cég a vásárlóknak. Bár a BioShock folytatásáról nincs sok hivatalos anyagunk egy rövid előzetes videón kívül, a készítők korábban azt ígérték, hogy még idén megjelenhet a játék. Ha az októberi dátum valósnak bizonyul, hamarosan megindulhat az információáradat a játék kapcsán, csak győzzük kivárni!
11.
11.
K.G.
8: Az első és a második CoDdal is játszottam, azok tetszettek. A 3 kimaradt, mert akkor még nem volt boxom (utólag nem bánom) aztán jött a MW, ami nekem kegyetlenül bejött, jó volt egy kis vérfrissítés. Gondoltam a WaW is jó lesz, videók alapján jó volt. Aztán megvettem. A singli még elment, de már ott sem volt az igazi. Aztán jött a multi, ami az előzőt is naggyá tette. Az számomra élvezhetetlen. A tankok miatt kiegyensúlyozatlan, a pályák pedig vagy túl nagyok, vagy túl kicsik, túl sok zug a kempereknek, összevisszaság. 2 hét után adtam is el. Nem azért nem tetszett, mert nem tudok játszani, a 4ben klánunk is volt és elég durván nyomtuk, ritkán kenték el a szánkat/számat, de az 5ben minden második sarok után leszedett valami majom.De izlések és pofonok.

Huh, de nagy off volt ez. Jó lesz a Bio. :)
10.
10.
drip
Nem vagyok az a típus aki rinyál ha nem kerül ki egy hír...de ezt dúrván fél 3 körül küldthettem be,aztán ksőbb ránéztem és törölve lett..erre meg kikerül?? Most hogy is van ez...
9.
9.
Optimus Prime
Ahhoz képest, hogy eddig egy debut teaser, pár concept art és maga a hír hogy lesz a játék semmi infó... nos, jól titkoltak mindent a készítők. Akárcsak a Mirror's Edge-nél. Egyébként az már tisztázott, hogy folytatás vagy előzmény lesz? Bár a címben a 2 egyértelmű utalás a folytatásra.
8.
8.
tjames
#3: A WaW meg sem közelítette a MW szintjét? :) Szerintem simán hozta azt a szintet, megspékelve egy remek II.VH-s hangulattal. Lehet persze ízlések és pofonok, de aki a CoD sorozat MW előtti részeivel is játszott, az nagyon visszavárta a 2.VH-s fílinget.
6.
6.
Mathia$
Várjuk izgatottan!

Big Daddy rules! XD
5.
5.
wolf15
Hmm...az nem most lesz.

De nagyon várjuk ! =)
4.
4.
damien!!!
Én az 1nek csak a demojával jáccottam de ahogy olvastam megéri megvenni. Lehet majd beszerzem
3.
3.
K.G.
Szertntem lehetséges. Az még 9 hónap. Bőven lesz idejük befejezni, úgy is készül már egy ideje. Az első egy kiváló játék volt, remélem ez még jobb lesz. Kcisit félek az új fejlesztő csapat miatt.

Úgy ne járjunk mint a CoD sorozattal. Ott is milyen csalódás lett a vége. Számomra legalábbis a WaW az volt. Meg sem közelítette a MW szintjét. Meg kellett volna várni az Infinity Ward új munkáját.
1.
1.
tjames
Ha most októberre datálják, akkor legkorábban karácsony lesz belőle. Ami nem baj, mert lesz egy jó kis FPS a téli szünetre :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...