Hírarchívum - 2010. május

Guitar Hero 6 hivatalos bejelentés, első infók

Az Official Xbox Magazine új számában hivatalosan is leleplezték a készülő Guitar Hero 6-ot. Új sztorimód, még több zene, igazi rocknroll életérzés.

Friss screenshotok borongós májusi délutánra

Crysis 2, Dead Space 2, Dragon Ball, EA Sports MMA, F1, Kane & Lynch, Medal of Honor, Star Wars, és még sok más játék a mai galériafrissítésben!

Gears of War 3 - itt az első angol előzetes is

A Game Informer szállította az első angol nyelvű előzetest a Gears of War 3-ról, amely alapján elmondhatjuk: annyira mégsem sok kamu infó az első orosz cikkben.

Modern Warfare 2 - úton a második pályacsomag

Június 3-án jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare 2 második pályacsomagja, a Resurgence. A DLC-t először csak az Xbox 360-tulajdonosok tölthetik majd le.

Július végén jön az Alan Wake első DLC-je

Bár a Remedy vezetője, Oskari Hakkinen szerint az Alan Wake története tulajdonképpen befejeződik a játék végére, azért van még mit megmagyarázniuk.

Bemutatkozik a Super Hero Squad Online

A Marvel tavaly márciusban tíz évre szerződött le a Gazillion Entertainmenttel, hogy a képregénygyáros szuperhőseit MMO-játékokban hozzák össze a jövőben.

Filmet készítenek a Rollercoaster Tycoon alapján

Mindig örülünk, ha egy játék alapján filmet készít valamelyik nagy stúdió, viszont egy vidámpark-menedzselős cím esetében ez eléggé meredek ötlet.

Activision: James Bond helyett több Call of Duty?

A pletykák szerint az új James Bond játékot fejlesztő Raven Software-t bízták meg a Call of Duty: Black Ops DLC-inek elkészítésével, ami azt jelentheti, hogy a Bond-címet lelőtték.

Rosszul zárta az áprilist az amerikai játékpiac

Tavaly július óta nem estek vissza ennyire az eladások az előző évhez képest Amerikában, a hónap játékából, a Splinter Cell: Convictionből is alig félmillió példány kelt el.

Megjelenési előtti trailer az új Prince of Persiához

A tegnapi Red Dead Redemption launch trailer után most megérkezett a Herceg utolsó videója is, amely a vágásoknak köszönhetően szinte filmszerűre sikerült!