Hírarchívum - 2016. december

A gyűlöletről szól a The Last of Us folytatása

Tegnap bejelentették a The Last of Us folytatását, valamint egy rövid kedvcsináló is érkezett a címből. A fejlesztők a bemutató után megosztottak pár érdekességet a Part II-vel kapcsolatban.

Frissítve: Tényleg készül az új Marvel vs. Capcom

A szóbeszédek igaznak bizonyultak, tényleg készül az új Marvel vs. Capcom, pontosabb címén a Marvel vs. Capcom Infinite. Az első kedvcsinálójában Mega Man, Ryu és Iron Man csapott össze.

PlayStation 4-re is megjelenik a Dreadnought

A PSX-en a Yager Development bejelentette, hogy 2017-ben PC mellett PlayStation 4-re is megjelenik az űrcsatás multiplayer címük, a Dreadnought. Természetesen a jó hír mellé új trailer is érkezett.

Készül a MechWarrior 5: Mercenaries

A MechCon 2016 alkalmával a Piranha Games bejelentette a MechWarrior-sorozat ötödik epizódját. A folytatásban a fejlesztők eltávolodnak az online csataterektől és újra az egyjátékos kampány kerül előtérbe.

Trailert kapott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Idén jelentette be a Sony, hogy felújítják a klasszikus Crash Bandicoot-trilógiát. Akkor nem kaptunk még egy előzetest sem a játékból, most azonban végre mozgás közben is megnézhetjük Crash régi-új kalandjait.

The Last Guardian - az utolsó előzetes

Már csak hármat kell aludni a több mint fél évtizede készülő The Last Guardian megjelenéséig, a Sony pedig tisztességből az idei PSX-en is elővette a játékot. Ezúttal az emberek szerepéről is többet tudhatunk meg.

Ezt tudja PS4 Prón a Gran Turismo Sport

A Polyphony Digital letette az esküt, miszerint a Gran Turismo Sport kihasználja a PlayStation 4 Pro képességeit. Való igaz, az új trailerben briliánsan néz ki a versenyjáték az új konzolon, lesz itt 4K-, HDR- és VR-támogatás is.

Nioh - nincs kegyelem az új trailerben

A Team Ninja szépen felmondta azt a leckét, amit a Dark Souls-sorozat tanított neki. A PlayStation Experience kapcsán friss előzetest kaptunk, melyben egy rakás soha nem látott ellenfél és főgonosz mutatkozott be.

Horizon: Zero Dawn - az ezerarcú világ

Az emberek és a robotok csatáját már több játék és film feldolgozta, ám a Guerrilla látomása mégis egyedi. Fajunk itt szinte kőkorszaki viszonyok között tengeti az életét, de leleményességünk nem ismer határokat. Itt az új előzetes!

NieR: Automata - megvan az európai dátum

A japán premier után mindössze két hónappal később érkezik hozzánk a NieR: Automata - erősítette meg a Sony. A játék PC-re is jön, nagy eséllyel ugyanazon a napon, mint a PS4-es változat. A PSX kapcsán egy új trailert is kaptunk.