Hírarchívum - 2016. december

A Steamen is ingyenes a Batman első epizódja

A múlt héten csak a Windows 10-tulajok örülhettek a Batman: The Telltale Series ingyenes első epizódjának, most azonban a Steam-felhasználók is játszhatnak vele. Az ajánlat csak limitált ideig szól - ne habozz és add a könyvtáradhoz!

Konzolokra is jön a Dreamfall Chapters

A Red Thread Games és a Deep Silver elhintette, hogy 2017 tavaszán Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik a Dreamfall Chapters: The Longest Journey. A konzolos kiadás mind az öt epizódot tartalmazza majd.

Itt a Full Throttle Remastered első trailere

Mint ismert, Tim Schafer csapata felújítja a LucasArts klasszikus kalandjátékát PlayStation-konzolokra és PC-re. Most végre megcsodálhatjuk, hogyan sikerült újrarajzolni a grafikát, elvégre befutott az első előzetes a remasterről.

Mass Effect: Andromeda - így néz ki a bázisunk

A tegnapi gameplay után egy új videó érkezett a Mass Effect: Andromedáról. Ebben a központi hubként szolgáló Nexus űrállomást és saját hajónkat, az Arkot nézhetjük meg közelebbről. Itt pihenhetünk és tervezgethetünk.

Nézzünk bele az Assassin’s Creed-filmbe!

A The Game Awards során előkerült a december végén mozikba kerülő Assassin’s Creed-film is. Az eseményen egy akciódús jelenetet izgulhattunk végig, melyben hősünk, Aguilar egy kisgyereket szabadít meg a fogságból.

PlayStation 4-re is jön a The Flame in the Flood

A Molasses Flood megerősítette, hogy a Kickstarteren sikerrel megfuttatott rougelike játékuk, a The Flame in the Flood a következő hónapban PlayStation 4-en is elérhető lesz.

Space Hulk: Deathwing - kezdődjék a darálás!

Az év utolsó hónapjának megjelenési listáját színesíti a Warhammer 40K univerzumában játszódó Space Hulk: Deathwing, ami az eddig látottak alapján egy igazi húsdaráló lesz. A legújabb előzetes is erről tanuskodik.

Sniper: Ghost Warrior 3 - megint akcióban

Az Eurogamer csapata abban a szerencsés helyzetben találta magát, hogy futhatott egy tartalmas próbakört a Sniper: Ghost Warrior 3 jelenlegi változatával. A három küldetést bemutató 30 perces ízelítőt odabent találjátok.

Prey - bővített gameplay videó érkezett

A System Shock legjobb pillanatait idéző kora reggeli kedvcsináló után a Dishonored-sorozatot is jegyző Arkane csapata leverte a láncokat a Prey-reboot bővített gameplay ízelítőjéről, amit a hajtás után tudtok meglesni.

Dead Rising 4 - indul a zombikarácsony

Szerencsére az év utolsó hónapja is tartogat kellemes meglepetéseket. A The Last Guardian mellett hamarosan bemutatkozik a Dead Rising negyedik felvonása, amely ennek megfelelően egy utolsó előzetessel jelentkezett.