Dead Rising 4 - indul a zombikarácsony

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 2.
  • Videó
Link másolása
Szerencsére az év utolsó hónapja is tartogat kellemes meglepetéseket. A The Last Guardian mellett hamarosan bemutatkozik a Dead Rising negyedik felvonása, amely ennek megfelelően egy utolsó előzetessel jelentkezett.

A Dead Rising következő epizódja az ünnepi hangulat jegyében telik majd, a negyedik felvonás alaposan rájátszik a karácsonyra. Az már nagyobb probléma, hogy a közeledő szeretet ünnepe ellenére nem lesz lehetőségünk családtagjaink társaságában tölteni a zombivadászós karácsonyt, az új rész ugyanis nem tartalmaz kooperatív módot - legalábbis, ami a kampányt illeti, az teljes egészében a visszatérő Frank Westre összpontosít.

Ha valaki mégis sokadmagával szeretné a plázában lófráló élőhalottakat megajándékozni, akkor annak az Infinity mód lesz remek választás, ami tulajdonképpen a hordamód helyi megfelelője.

A Dead Rising 4 december 6-án érkezik PC-re és Xbox One-ra.

4.
4.
zozo76hun
Frank West vegre visszater a Willamette bevasarlo-kozpontba. Nekem az elso resz a szivem csucske. Se a masodik, se a harmadik nem tudott lazba hozni. Remelem a 4. resz jo lesz!
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Mikor volt ez komoly? Ez mindig is egy fun játék volt egy igazi hullagyalázó játék. Na meg ott voltak a bossok extra kedvességnek. Bár szerintem a 3 rész volt a legobb.
2.
2.
GAMEROD
Egyre komolytalanabb ez a sorozat is.
1.
1.
Formula1fanatic
Ezekről a Dead Rising trailerektől mindig az Idiocracy című film ugrik be, mintha kizárólag full debileknek akarnák eladni. Amúgy a harmadik résszel toltam, egész jó játék attól függetlenül, hogy ilyen bugyuta mód vannak bemutatva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...