Hírarchívum - 2016. december

TGA 2016: A Death Stranding új trailere még furább

Hideo Kojima új előzetest mutatott a Death Strandinghez, a kedvcsináló azonban furcsább, mint az első. Slusszpoén: Norman Reedus helyett Mads Mikkelsen és Guillermo del Toro kapta a főszerepet benne!

TGA 2016: Duke Nukemmel tér vissza a Bulletstorm

Habár lényegében nyílt titok volt, hogy remasterelik a Bulletstormot, az már a The Game Awards-bejelentésből derült ki, hogy maga Duke Nukem is játszható lesz a játék egy DLC-jében. Mutatjuk a csomag első előzetesét.

TGA 2016: Itt nézd vissza a díjátadót!

Az éjjeli baglyok számára tudunk egy jó programot. Magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik az idei The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza az elmúlt egy év legjobb játékait, de kapunk friss bejelentéseket és látnivalókat is.

Steep - befutott a launch trailer

Az Alpok hófödte hegyei csak arra várnak, hogy néhány kifejezetten veszélyes sportot űzz rajtuk. Pénteken jelenik meg a Ubisoft teljesen új címe, a Steep - három új videóval hangolódunk a premierre.

Gears of War 4 - végre közös játék PC-n és Xboxon

A Coalition elhintette, hogy a hétvégén tesztjelleggel összeeresztik a PC-s és Xbox One-os játékosokat a Gears of War 4 kompetitív multiplayerében. Végre kiderül, hogy egérrel és billentyűzettel, vagy kontrollerrel jobb harcolni.

Ez lesz a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Ha szereted a Zeldákat, és nem feltétlenül csak a harcban leled kedvedet, akkor a Yonder: The Cloud Catcher Chroniclesre érdemes lesz figyelned. Egy mesés szigeten kalandozhatunk, vagy csak tengődhetünk kedvünkre.

Így kezdődik az Inner Chains

A lengyel Telepaths Tree csapata lassan révbe ér első horrorjátékával, az Inner Chainsszel. Most belenézhetünk a sötét, biomechanikus világban játszódó anyag első perceibe. Misztikus és hátborzongató felütésben lesz részünk.

Téli leárazások a GOG-on és a PSN-en

Ingyenes Neverwinter Nightsszal csábít pénzköltésre a GOG a téli vásár apropóján, amely éppen ma vette kezdetét. A PlayStation-tulajok sem maradnak ki a jóból, de hasonló promóció lesz a Steamen is.

Rainbow Six: Siege - a második szezon ütemterve

Már mindhárom platformon elérhető a Rainbow Six: Siege második szezonbérlete. A Ubisoft elárulta, hogy pontosan mikor kapjuk meg a nyolc új operátort, ráadásul már a nemzetiségükre is fény derült.

Final Fantasy XV - már most ötmilliónál jár

A Square Enix büszkén jelentette be, hogy a hét elején debütált, közel tíz éven át fejlesztett Final Fantasy XV elképesztő rajtot vett, így már most ötmillió eladott példánnyal büszkélkedhet a sorozat legújabb darabja.