Ez lesz a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha szereted a Zeldákat, és nem feltétlenül csak a harcban leled kedvedet, akkor a Yonder: The Cloud Catcher Chroniclesre érdemes lesz figyelned. Egy mesés szigeten kalandozhatunk, vagy csak tengődhetünk kedvünkre.

A Prideful Sloth csapatát iparági veteránok alkotják: köztük van az Activision egykori producere, de a Rocksteady grafikusa és programozója is. A srácok első fejlesztése a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, amely egy mesés hangulatú, nyitott világú játék lesz - nekünk első blikkre The Legend of Zelda jutott róla eszünkbe.

A játékban hősünk Gemea szigetén tengeti életét, amely nyolc különböző tereppel büszkélkedhet a homokos tengerparttól kezdve a hófödte hegycsúcsokig. Minden hely saját növény- és állatvilággal rendelkezik, a nappalok és éjszakák váltják egymást. Noha a sziget valódi paradicsomnak tűnik, de a háttérben már ott munkálkodik a gonosz.

A városok tele vannak jószívű emberekkel, akiknek számos szívességet teljesíthetünk. A játékos is termeszthet növényeket, kraftolhat, főzhet és horgászhat - nem muszáj mindig kalandozni és felfedezni.

A Yonder: The Cloud Catcher Chronicles 2017 második negyedévében landol PC-n és PS4-en. A hétvégi PlayStation Experience-en már kipróbálható lesz.

Képek a galériánkban:

1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...