The Casting Of Frank Stone PC, PlayStation, Xbox

1725436502

Megkapta utolsó kedvcsinálóját a The Casting of Frank Stone

Az Until Dawn és a The Dark Pictures-játékok alkotóinak legújabb nagy dobása a Dead by Daylight univerzumában meséli el a vérben áztatott történetét. Launch traileren a The Casting of Frank Stone.
1725256800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a szeptember és vele együtt az igazi játékdömping is úgy kaliber, mint mennyiség terén. A mozik kínálata és a sorozatok terén talán gyérebb a felhozatal, viszont a játékok kárpótolnak ezekért.
1721147400

The Casting of Frank Stone – bejelentették a megjelenési dátumot

Ami már korábban kiszivárgott az most megerősítést nyert és hivatalosan is bejelentették a The Casting of Frank Stone megjelenési dátumát – ezt egy kedvcsináló videóval tették, érdemes megnézni!
1719424800

Kiderülhetett a The Casting of Frank Stone megjelenési dátuma

Bár a link, amit a megosztott QR-kód tartalmaz, már nem él, a képernyőképek alapján szeptember elején számíthatunk a horror játék megjelenésére. Már csak egy hivatalos bejelentés kellene.
1717882413

SGF 2024: Ezt láthattuk a Future Games Show bemutatóján

Ezúttal is két videójátékokból ismert színész, Britt Baron és Roger Clark prezentálta a közel másfél órás műsort, ahol ismét rengeteg új, várhatóan az idén érkező játékot jelentettek be.
1715714107

Friss kedvcsinálókon a Dead by Daylight mellékágai

Tovább bővül a Behavior Interactive horroruniverzuma, ma friss látnivalókat kaptunk a Supermassive Games egyjátékos élményekre fókuszáló játékából, a The Casting of Frank Stone-ból, illetve egy PvE-re kihegyezett shooterről is lehullt a lepel.
1702017889

TGA 2023: The Casting Of Frank Stone - íme a Dead by Daylight egyjátékos spinoffja

Egy rendkívül hangulatos trailerben mutatták be a már rebesgetett egyjátékos élményt, amelyben a címszereplő Frank Stone hagyatékával kell megbirkóznia a játékosoknak, ezúttal egyedül.