Megkapta utolsó kedvcsinálóját a The Casting of Frank Stone

  • Írta: szlav
  • 2024. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Az Until Dawn és a The Dark Pictures-játékok alkotóinak legújabb nagy dobása a Dead by Daylight univerzumában meséli el a vérben áztatott történetét. Launch traileren a The Casting of Frank Stone.

Aszimmetrikus multiplayer játék lévén a Dead by Daylight nem a mélyen szántó történetével robbant be a köztudatba, ám mivel azóta a Behaviour Interactive játékkiadásra (is) adta a fejét, szabad út nyílt más fejlesztők előtt is, hogy vérfagyasztó történeteket meséljenek el ebben az univerzumban. A The Casting of Frank Stone a Supermassive Games alkotása, egy erősen történetközpontú horror-kalandjáték, hasonlóan a stúdió olyan korábbi műveihez, mint az Until Dawn, a The Dark Pictures antológia vagy a The Quarry.

A játék szerint 1980 nyarán járunk az oregoni Cedar Hills városkájában, ahol a négy fiatal főszereplőnk elhatározza, hogy egy amatőr horrorfilmet forgatnak a helyi acélgyárban. Az elhagyatottnak hitt létesítmény azonban szörnyű, sötét titkokat rejteget, mától pedig minket is elrabolhatnak az árnyak, ha van hozzá elég bátorságunk.

A The Casting of Franks Stone ugyanis a mai naptól elérhető PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön. Alapozzatok rá a fenti kedvcsinálóval!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...