Kiderülhetett a The Casting of Frank Stone megjelenési dátuma

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 26.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a link, amit a megosztott QR-kód tartalmaz, már nem él, a képernyőképek alapján szeptember elején számíthatunk a horror játék megjelenésére. Már csak egy hivatalos bejelentés kellene.

A Dead By Daylight egyjátékos spinoffja nem is lehetne jobb kezekben, mint a Supermassive Gamesnél, portfóliójuk nem igényel bemutatást a horror-rajongók számára. Ha pedig lehet hinni a legújabb pletykáknak, pár hónap múlva mi magunk is belevethetjük magunkat a legújabb horror kalandba, és dönthetünk az amatőr filmes fiatalos sorsáról.

A Redditre került ki egy képernyőkép, amelyben egy QR-kód is található. Maga a link ugyan már csak egy üres oldalra mutat, viszont a kimásolt adatok alapján egy előrendelői felületről lenne szó, ahol többek között a játék megjelenési dátuma is szerepelt: szeptember 3. Hogy ez a dátum mennyire valós, egyelőre kérdéses, remélhetőleg hamarosan kapunk egy hivatalos bejelentést is.

Az aszimmetrikus multis játék, a Dead By Daylight a The Casting of Frank Stone-nal kapja meg az első egyjátékos kalandját. A játék egy, a 80-as években játszódó történetet dolgoz majd fel, amikoris négy fiatal egy horrorfilmet szeretne forgatni egy valódi gyilkosság helyszínén, viszont az események véres fordulatot vesznek. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...