Ghost of Yotei címmel érkezik a Ghost of Tsushima folytatása

  • Írta: szlav
  • 4 órája
  • Bejelentés
Link másolása
Jin Sakai története véget ért, de 300 évvel később Yotei hegyét is szellem kísérti. Új főszereplővel, új helyszínen és egy másik korban kap folytatást a Ghost of Tsushima. Lássuk az első előzetest!

Várható volt, hogy a Sucker Punch is bemutatja a legújabb játékát ma hajnalban, csalódnunk pedig nem kellett. Ghost of Yotei címmel érkezik a Ghost of Tsushima utódja, amely nem közvetlen folytatás lesz, hiszen 1603-ban, Jin Sakai története után mintegy 300 évvel később játszódik a cselekmény. A főszereplőnk Atsu lesz, aki a Yotei hegy felé tart (a mai Hokkaido területén), vélhetően roninokra vadászva, ám néha ő maga az, aki prédaként érezheti magát.

A Sucker Punch első kifejezetten PS5-re fejlesztett játéka ezúttal is lehengerlően gyönyörű tájakat és egy feszes, izgalmas történetet ígér a terebélyes nyílt világban. Az új helyszínek, karakterek és állatok egy részét már megvillantotta a trailer, de sok felfedeznivaló vár majd még ránk, beleértve számos új játékmechanikát, játékmeneti újítást és néhány eddig nem látott fegyvert. Kíváncsian várjuk a további részleteket!

A Ghost of Yotei 2025-ben érkezik PlayStation 5-re.

4.
4.
Hagymakarika
#3: A Cusimát is japán hanggal játszottam a magyar felirat miatt. Sokkal autentikusabb volt így játszani vele mint angolul.
Igen, a többit meglátjuk ha megjelenik.
3.
3.
warden
#2: A szinkronon lehet segíteni azzal hogy japán hanggal kell játszani, a többire sajnos nincs megoldás.
2.
2.
Hagymakarika
#1: Valóban miután a főhős az éjszaka a tábortűz mellett megöli az ismeretlen férfit és a csillagos éggel a háttérben lóra száll, a zene kíséretében erősen RDR2 vibeot sugároz. Ugye a Ghost of Tsushima a youtubeon is megtekinthető dokumentumfilm alapján egy spagetti western szerűségnek indult. A készítők nem az alkotott mű kulturális hátteréből jöttek, idegenek mondhatni, mégis abban alkotnak valamit.
Nagyon vártam a folytatást, ehelyett kaptuk ezt a "Franchise" alapítós következő részt.
A főhősnő angol szinkronhangja egy profilja alapján She/her (talán transz nő, ez még a kommentek közül nem lett egyértelmű).
Ami igazán aggasztó volt számomra hogy a Sucker punch nagyon jó és szoros barátságban van a Concord fejlesztőivel. Twitteren/X en megtekinthető.
Hogy mennyire tolják túl a wokeságot majd meglátjuk. Figyelem a játékot, de sokat nem várok már tőle. Maximum pozitívan csalódok.
1.
1.
MikeHock
Erősen megmentette a State of Play-t, várjuk!

A trailer első felében csak nekem van RDR2 feelingem? Főleg a zenétől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...