The Forever Winter

Kooperatív túlélőhorror, amely egy letűnt korszak szerelmeslevele. Gigantikus harci gépek ellen próbáljuk megélni a holnapot.
1727071200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen tömény hét vár ránk, akár a kisebb, indie címeket nézzük, akár a nagyobb, akár exkluzív megjelenéseket. Sportolhatunk és óriásrobotok háborújának romjai közt próbálhatunk boldogulni.
1725001200

Szeptemberben indul a The Forever Winter korai hozzáférése

A külső nézetes extraction shooter egy igazán hangulatos, eligazítást idéző trailert kapott, amelyben az early access indulás dátuma csak egy apró részlet, a készítők üzleti ars poeticáját is megismerhetjük a videóban.
1718118039

SGF 2024: Az ellenséges frakciók is teszik a dolgukat a The Forever Winterben

A Fun Dog Studios most végre mélyebb betekintést engedett a taktikai akciójátékába, amely igen okos PvPvE-rendszerrel lesz felvértezve. Az NPC-k frakciói tőlünk függetlenül is végzik a dolgokat a világban, saját céljaik vannak.
1714672803

Először nézhetünk bele a The Forever Winterbe

A háború pokol, a The Forever Winterben pedig különösképp. A Fun Dog Studios kooperatív elemekkel megspékelt taktikai túlélőhorrorja igazán elkeserítő jövőképet fest, mozgásban pedig nyomasztóbb.
1708965033

The Forever Winter - túlélés gigantikus harci gépek árnyékában

A washingtoni Fun Dog Studios kooperatív horrorjátéka egy igazi szerelmeslevél egy letűnt kornak, ahol az intenzív taktikai élmény mindennaposnak számított. A The Forever Winterben egy soha véget nem érő konfliktusba csöppenünk.