Overwatch PC, PlayStation, Xbox

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1496300405

Egy holdbázis az Overwatch új térképe

Már elérhető a publikus tesztszerveren az Overwatch legújabb térképe, a Horizon Lunar Colony. Egy Assault típusú pályáról van szó, ahol még az antigravitáció is színesíti a játékmenetet - innen származik Winston, a játék gorillája is
1496062380

Brit toplista: újra dobogós az Overwatch

Az Overwatch szülinapját követő leárazások és promóciók miatt új erőre kapott a játék, és egészen a második helyig küzdötte magát. Az Injustice 2 trónja azonban még így is biztonságban volt.
1495090834

Egyéves az Overwatch, indul az Anniversary event

Hamarosan egyéves lesz az Overwatch, így a Blizzard ennek az alkalomnak szenteli a játék következő eseményét. A jövő hét végén ingyenesen kipróbálható lesz a shooter, és érkezik a Game of the Year-kiadás is.
1493987519

Egymilliárdos franchise az Overwatch

Az Activision-Blizzard is megtartotta aktuális pénzügyi beszámolóját, amiből nemcsak az derült ki, hogy az Overwatch tolta a kiadó szekerét, hanem az is, hogy alig egy év alatt egymilliárd dolláros franchise-zá nőtte ki magát a shooter.
1493467224

Már 30 millió játékosa van az Overwatchnak

Az Overwatch regisztrált felhasználóinak száma már átlépte a 30 milliót - tudtuk meg a Blizzard Entertainment legújabb helyzetjelentéséből. Havonta átlagosan 2,2 millió új játékossal bővül a shooter.
1493118000

Overwatch - három új pálya készül a fejlesztőknél

Miután a rajongók jelezték a Blizzard felé, hogy esetleg jöhetne több új pálya is az Overwatch-hoz, a játék direktora igyekezett mindenkit megnyugtatni: jelenleg három pálya készül náluk párhuzamosan, és ezek meg is jelenhetnek idén.
1491976825

Overwatch - elindult az Uprising event

Mától egészen május 1-ig fut az Overwatch legújabb eseménye, az Uprising. Egy új négyfős PvE-játékmódot kapunk, melyben a King’s Row térképen kell visszavernünk az Omnic-robotok hullámait.
1491742800

Overwatch - bizonytalan a Switch-átirat

Az Overwatch óriási sikernek örvend mind PC-n, mind pedig Xbox One-on és PS4-en, így biztosan sokan örülnének, ha magukkal vihetnék a játékot a Nintendo Switch funkcióinak hála. Egyelőre azonban bizonytalan az átirat sorsa.
1491573600

Tarolt az Inside a brit filmakadémiánál

Tegnap este adta át a videojátékos díjait a British Academy of Film and Television Arts. Habár az Uncharted 4 lett a tavalyi év játéka, a legtöbb díjat az Inside zsebelhette be.
1491467400

Különleges esemény indul az Overwatchban

Jövő héten indul a következő esemény az Overwatchban, aminek a játék rajtja óta először a háttérsztori ad keretmesét. Az új képregénynek hála azt is belőhetjük nagyjából, hogy milyen skinekre számíthatunk.