Overwatch PC, PlayStation, Xbox

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1476088225

Overwatch - kiszivárgott az új karakter

Idő előtt lelepleződött az Overwatch legújabb hőse, Sombra. A leányzó egyike a világ legjobb és legismertebb hackereinek, de a lövöldözéstől sem riad meg. Emellett a halloweenre is készül a Blizzard.
1474527600

A Blizzard dobja a Battle.net elnevezést

Nem kell megijedni, nem az egész szolgáltatástól szabadul meg a Blizzard. Csak a nevet engedi el a stúdió, az ugyanis állítólag sokszor összezavarta a játékosokat. Ezentúl simán Blizzard Technek fogják hívni.
1473859260

Egy korszak vége: Chris Metzen visszavonul

Negyvenkét évesen, több mint húsz év után hagyja ott a Blizzardot Chris Metzen, a fejlesztőcég egyik legismertebb dizájnere és írója. Metzen nem csapatot vált, hanem visszavonul, a jövőben ugyanis a családjával szeretne foglalkozni.
1473694255

Brit toplista: megőrizte elsőségét az Overwatch

A Blizzard shootere a múlt héten sem talált legyőzőre, miközben az F1 2016 felkapaszkodott a dobogó második fokára, annak ellenére, hogy most kevesebb példányt adtak el belőle. Az új Deus Ex a harmadik helyre csúszott vissza.
1473487200

Emlékeztető: ingyenes hétvégén az Overwatch

Míg a PC-sek az új Homefrontot próbálgathatják a hétvégén, a konzolosok az év egyik legjobb multiplayer játékát, az Overwatch-ot nyúzhatják ingyenesen. Ha megtetszik, akciósan csaphatsz le rá a következő napokban.
1473084720

Brit toplista: újra élen az Overwatch

Nem sokáig tartott a Deus Ex: Mankind Divided királysága, a Square Enix játékának már csak egy ezüstéremre futotta a folytatásban. A trónt az Overwatch foglalhatta el - megint.
1472803204

A jövő hétvégén kipróbálható lesz az Overwatch

Kezdetét vette a Season 2, ráadásul egy elég komoly javítás érkezett az Overwatch-hoz, amellett, hogy az új pálya, az Eichenwalde is élesedett. Aki eddig kimaradt belőle, a jövő hét végén tehet vele egy próbát.
1472464842

A Facebookra is streamelhetjük a Blizzard címeit

A hétvégén élesedett a Battle.net kliensében az új lehetőség, így immáron közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk némi gameplayt. Az opció még bétaüzemben fut, így hibák előfordulhatnak.
1471957200

Amerikai toplista: gyengén sikerült a július

Habár az NPD Group már lelőtte a poént, és idő előtt kihirdette a konzolverseny részeredményét, a teljes összefoglalót csak most tette közzé az amerikai játékpiac júliusi teljesítményéről.
1471942800

Overwatch - látogatás Bastion szülőhelyén

A múlt heti Gamescomon mutatkozott be az Overwatch következő helyszíne, Eichenwalde. A pályáról eddig csak egy trailert láthattunk, most viszont azt is megnézhetjük, milyen rajta csatázni.