Emlékeztető: ingyenes hétvégén az Overwatch

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 10.
  • Akció
Link másolása
Míg a PC-sek az új Homefrontot próbálgathatják a hétvégén, a konzolosok az év egyik legjobb multiplayer játékát, az Overwatch-ot nyúzhatják ingyenesen. Ha megtetszik, akciósan csaphatsz le rá a következő napokban.

Ha kimaradt az Overwatch, és még konzolos is vagy, jó hírünk van: szeptember 13-án, éjjel 1 óráig ingyenesen játszhatsz a multiplayer lövöldével, ráadásul a teljes tartalomhoz - így az új pályához is - hozzáférhetsz. Egyedül a trófeákról és az achievementekről kell lemondanod, azokat csak akkor kezdheted el kipipálni, ha az akció lejárta után megveszed a teljes változatot.

Még szerencse, hogy a következő napokban kedvezményes áron vásárolhatod meg a játékot, PS4-en és Xbox One-on is 15 ezer forint környékén vesztegetik a digitális üzletek. Ilyenkor természetesen a próba idején elért eredményeidet is továbbviheted magaddal. Egyéb tudnivalók? PS4-en 9 GB-os a kliens, míg Xbox One-on 15 GB-ot nyom, továbbá a PlayStation-változat esetében elengedték a PlayStation Plus-előfizetés követelményét is.

Eközben valaki elérte az ezredik szintet

Vagyis tízszer presztízselt, ami állítólag neki sikerült elsőként a világon. A Tazzerk becenevet viselő francia úriembernek több mint ezer órája van a játékban, és mivel az ezer szint ezer loot boxot adott neki, már új kiegészítőket sem tud feloldani. Tazzerk amúgy napi 16-17 órát játszik saját bevallása szerint, azt viszont már nem akarta elárulni, hogyan jut ennyi ideje játékra.
6.
6.
Ichigo77
Én sehol nem találom.Segiiiiitsééééég.Hogy keressem?Ps store.
5.
5.
KeXxX
Napi 16-17 óra.. jééézusom. Ez tuti nem komplett. Lassan már csak 2 hónap alatt jön össze nekem ennyi játékidő. Amúgy ezért "pro" néhány noob fasz mert állandóan 1 játékot nyom. Ugyanez BO3-ban a sok prestige master köcsög, hányinger..
4.
4.
markoci555
#1: vagy nem normális. vagy tolják 2-en, 3-an egyszerre azt az accot
3.
3.
#1: Lehet, hogy ő tényleg belefog.
2.
2.
zimonyini
Végre kipróbálhatom! Nagyon izgatott vagyok, hogy az fps terén mit tett le a blizzard az asztalra. Eddig csak a tutorial pályát nyomtam ki, de érezni, hogy a framerate betonstabil, a karakter irányítása és érzete pedig remek. Ha letöltődött teljesen, tolom is neki este. :)
1.
1.
Napi 16-17 óra. Azt hogy lehet bírni? Sokszor két hét alatt játszok ennyit, lehet bele ia halnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...