A GTA V online nem játszható Steam Decken

Link másolása
Pár napja érkezett frissítés a Grand Theft Auto 5 PCs verziójához, ami nemcsak a csalók ellen véd, hanem a Steam Decken való online játékot is érintette.

Szeptember 17-én kapott új frissítést a GTA 5 PC-s verziója, ami elhozta az online játékmód csalói ellen hivatott védekezést, a BattleEye-t a játékba. A hivatalos FAQ oldalon olvasható egy részletesebb leírás miben is változik a játékmód, mit jelent az Battle Eye bevezetése.

Az GYIK egyik pontjára hívja fel a figyelmet a Gamespot, ami a játék Steam Deck-el kapcsolatos változásokra tér ki. Bár hivatalosan eddig sem támogatta a GTA 5 a kézi konzolos futtatást, de az új frissítéssel az online mód használhatatlanná vált, mert a csaló elleni megoldást nem ftámogatja. Az offline, story mód továbbra is játszható marad Valve készülékein, és minden további segítségért is hozzájuk irányít a Rockstar.

Egy másik, érdekes részlet is kiderülhetett az új verzió élesedésével, amit például az IGN közölt. Mint ismert, a konzolok 2022-ben kapták meg a játék next-gen frissítését, ami eddig PC-re nem jelent meg. A leleményes Tez2 X-oldalán közölte, hogy az új GTA verzió adat leírásaiban jeleket talált arról, hogy a konzolok után PC-re is érkezhet a next-gen patch. Ezt az fejleményt egyelőre érdemes pletykaként kezelni, mert a Rockstar részéről nem érkezett hivatalos bejelentés.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...