Overwatch - kiszivárgott az új karakter

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 10.
  • Pletyka
Link másolása
Idő előtt lelepleződött az Overwatch legújabb hőse, Sombra. A leányzó egyike a világ legjobb és legismertebb hackereinek, de a lövöldözéstől sem riad meg. Emellett a halloweenre is készül a Blizzard.

Valaki lőtt egy képet a Blizzard belső honlapjáról, és felpakolta azt az internetre, így már szinte biztosra vehető, hogy a shooter következő játszható karaktere Sombra lesz. A lány egy vérbeli hacker, aki szoros kapcsolatot ápolt a mexikói Los Muertos bandával, ám túl nagy feltűnést keltett, így egy időre meg kellett húznia magát.

Sombra később a Talon szervezethez csatlakozott, ugyanahhoz a csoporthoz, ahol Reaper és Widowmaker is dolgozik. Úgy tűnik, a lány géppisztollyal és egy speciális kesztyűvel ad nyomatékot akaratának.

Ám nem ez az egyetlen szivárgás, az orosz OW csoport szerint egy új játékmód érkezik az Overwatch-ba, melyben a játékosoknak egy várat kell megvédeniük Zomnics és Dr. Junkenstein gonosz seregétől, három nehézségi szinten.

Halloweenre tehát alaposan felkészül a Blizzard, a korábbi szivárgások alapján számos horrortémájú jelmezzel és lootdobozzal bővül a repertoár.

Természetesen a konkrétumokért meg kell várnunk a fejlesztők hivatalos bejelentését is.

2.
2.
leviske
Mekkora troll húzás lenne a Blizztől, ha ez a csaj se Sombra lenne és ugyanúgy menne a pofárabukta, mint Ana esetében. :DDD
1.
1.
giga321
Ezaz updateljék csak. Új karik jöhetnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...