Overwatch PC, PlayStation, Xbox

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1480006680

Overwatch - nyakunkon a karácsony!

A Blizzard ugyan még nem jelentette be hivatalosan az Overwatch karácsonyi eseményét, de a játék rajongóinak már sikerült kitúrniuk egy erre utaló jelet. Persze inkább az lenne a meglepő, ha az Overwatch brigádja nem ünnepelne.
1479832249

Ismét belső nézetes címen dolgozik a Blizzard?

Úgy tűnik, bejött az FPS műfaj a Blizzard Entertainmentnek, hiszen a cég legújabb állásajánlatait böngészve feltűnt, hogy a stúdió újra belső nézetes anyagon dolgozik. Az Overwatch alapján nyilvánvaló, hogy értenek hozzá.
1479737044

A Blizzard törölte az Overwatch-képregényt

A Blizzard egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy más irányba viszik el az Overwatch történetét, így sajnálatos módon törlik a Michael Chu-féle képregényt, a First Strike-ot.
1479718860

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.
1479396601

TGA 2016: Itt vannak a jelöltek

December 1-jén újra megrendezik a The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza a legjobb játékokat és fejlesztőket. Idén összesen 63 játékot jelöltek különböző kategóriákban - a legtöbb jelölést a Sony címei kapták.
1478779252

A jövő héten újra kipróbálhatjuk az Overwatchot

A Blizzard csapatalapú shooterével bárki szabadon játszhat majd a jövő hétvégén PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. Az összes térkép, hős és játékmód a rendelkezésünkre áll majd, és garantáljuk, hogy meg fogod kedvelni.
1478358014

Nagyon megy az Activision-Blizzard szekere

A kiadó legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentése szerint a cég két év alatt megduplázta a havi aktív felhasználóinak számát. Továbbá a bevételei is több mint 50 százalékkal növekedtek.
1478287805

Overwatch - bemutatkozott Sombra

Elrajtolt az idei BlizzCon, ahol a Blizzard többek között az Overwatch kapcsán is bemutatott néhány újdonságot. Egyrészt bejelentették a régóta pletykált új hőst, Sombrát, de kapunk új játékmódot, térképet, és indul majd egy profi liga is.
1476259680

Húszmillió játékosnál jár az Overwatch

Újabb mérföldkőhöz érkezett az Overwatch, ma már 20 millió regisztrált játékost tudhat maga mögött a Blizzard lövöldéje. Közben elrajtolt a halloweeni felhajtás a játékban, melynek részeként egy kooperatív játékmódot is kaptunk.
1476199800

Overwatch - holnap kezdődik a halloween?

Gyakorlatilag most már biztosra vehető, hogy hamarosan megérkeznek a halloween témájú kiegészítők az Overwatch-hoz. A Blizzard ugyan még mindig csendes az ügy kapcsán, de már az európai PlayStation Blog is erről ír.