A Blizzard törölte az Overwatch-képregényt

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 21.
  • Gyászhír
Link másolása
A Blizzard egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy más irányba viszik el az Overwatch történetét, így sajnálatos módon törlik a Michael Chu-féle képregényt, a First Strike-ot.

Még júliusban mutatkozott be az Overwatch-kánont kiegészítő, közel 100 oldalasra tervezett First Strike című képregény, amely az akkori tervek szerint most novemberben jelent volna meg. A történet az eredeti Overwatch-csapatra koncentrált.

A múlt idő viszont nem véletlen, a Blizzard az utolsó pillanatban úgy döntött, törli Micky Neilson író és Ludo Lullabi illusztrátor munkáját, a kiadó ugyanis teljesen új irányba szeretné elvinni a játék történetét.

Az eredeti koncepció szerint egyébként az Omnic-krízis idejében játszódott volna a képregény, azonban az előzménynek is betudható új sztori készülte közben a Blizzard rengeteg olyan fejlesztést és kiegészítést eszközölt a játék univerzumán és karakterein, ami miatt elvesztette aktualitását. Michael Chu, a Blizzard képviselője ugyanakkor elmondta, biztosan kapunk majd egy olyan sztorit, ami a korai időkben fog játszódni, de egyelőre erre még várnunk kell.

1.
1.
Inferno
Helyette csinálhatnának egy egészestés mozit mert azok a kisfilmek amelyek karaktereket mutatnak be elég jók lettek ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...