Overwatch - nyakunkon a karácsony!

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 24.
  • Teaser
Link másolása
A Blizzard ugyan még nem jelentette be hivatalosan az Overwatch karácsonyi eseményét, de a játék rajongóinak már sikerült kitúrniuk egy erre utaló jelet. Persze inkább az lenne a meglepő, ha az Overwatch brigádja nem ünnepelne.

A Sombra utáni nyomozás után sem tudnak leállni az Overwatch rajongói (és persze az ehhez asszisztáló fejlesztők), ezúttal a játék karácsonyi eseményéhez kapcsolódóan túrtak fel bizonyítékot, egész konkrétan az alábbi hangfájlt:
 

Habár a Blizzard még nem jelentette be hivatalosan, hogy mikor érkezik meg a karácsony az Overwatch-ba, jó eséllyel ezúttal is feldíszített pályákra, új skinekre, graffitikre és ikonokra, valamint egy extra játékmódra számíthatunk. Az eseményezést az olimpiai játékok idején kezdte el a Blizzard az Overwatch világában, azóta egy halloweent is lezavartak a srácok.

Amúgy is nagy a pörgés a háttérben: a tesztszervereken már éles az a frissítés, amely arra hivatott, hogy Symmetrát népszerűbbé tegye a játékosok között, ennek részeként a játék karakterei közül elsőként kapott egy második ultit is. Szintén tesztelés alatt áll a Stay as Team funkció is, ami lehetővé teszi, hogy az adott kör után instant csapatot hozzunk össze a random csapattársakból.

2.
2.
markoci555
hétvégén kipróbáltam és erősen gondolkodok a megvételén amíg akciós
Egyébként nekem is bejött Symmetra, a teleportja irtó hasznos volt néhány helyen
1.
1.
giga321
Amúgy is egyik nagy kedvencem Symmetra de így még OP-ébb lesz omg o.O
Egyből mind a 6 turretrt le lehet rakni. 2 ulti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...