The Walking Dead: Destinies Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Átírhatjuk az AMC TV-sorozatának eseményeit a Flu Games akció-kalandjátékában.
1700377992

Konzolokon már elérhető a The Walking Dead: Destinies

A GameMill az utolsó pillanatban eltolta a The Walking Dead: Destinies PC-s verziójának premierjét, így pénteken kizárólag a konzolos változatok jelentek meg. Egy utolsó trailerrel ünnepeljük a döntésekre épülő anyagot.
1699862400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hét elé nézünk videójátékos fronton, több nagysikerű játék is kiegészítőt kap, érkezik majd a Truman Show szellemi örököse, a VR-os Assassin’s Creed-játék, verekedhetünk kedvenc Nickelodeon karaktereinkkel, de a Fantomtolvajok legújabb kalandjába is belevethetjük majd magunkat.
1699377652

A Ragyogásra emlékeztet a The Walking Dead: Destinies új előzetese

Az igazság az, hogy mi sem tudjuk hova tenni az új The Walking Dead-játékot, ezt az érzést pedig nem enyhítette a legújabb előzetes sem. Egy biztos: Shane-nek messzire gurult a gyógyszere.
1697735706

Novemberben érkezik a The Walking Dead: Destinies

Egy hónap múlva megváltoztathatjuk az ismert sztorit a The Walking Dead: Destiniesben, hiszen a fejlesztő előrukkolt a sztori-vezérelt akció-kalandjáték premierdátumával. Rajtad áll, milyen utat jársz be!
1692288018

Átírhatjuk az ismert sztorit a The Walking Dead: Destiniesben

A GameMill gondozásában érkezik a The Walking Dead: Destinies, amelyben az AMC tévésorozatát élhetjük át újra a kezdetektől magát Rick Grimest irányítva. Egy narratívára koncentráló akció-kalandjátékról van szó.