Átírhatjuk az ismert sztorit a The Walking Dead: Destiniesben

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A GameMill gondozásában érkezik a The Walking Dead: Destinies, amelyben az AMC tévésorozatát élhetjük át újra a kezdetektől magát Rick Grimest irányítva. Egy narratívára koncentráló akció-kalandjátékról van szó.

A külsőnézetes, sztoriközpontú akció-kalandjátékban a játékosok választásai átformálhatják az AMC TV-sorozatának cselekményét - erre a hangzatos lehetőségre épít a The Walking Dead: Destinies, amelyben egészen a negyedik évadig zajló eseményeket élhetjük át.

A játékosok Rick Grimesként kezdik a történetet, olyan kulcsfontosságú helyszíneket keresünk fel, mint a Greene farmot, a börtönt, Woodburyt és Atlantát. Nem kell hűen követni a már ismert sztorit, lévén saját utunkat járhatjuk, számos döntési helyzetbe kényszerülünk, ahol az rajtunk áll, hogy ki él és ki hal meg.

A sorozatból ismerős karakterek szerencsére mind-mind visszaköszönnek majd, Rick mellett Shane, Michonne, Carol, Daryl és sokan mások is, Mindegyik szereplőnek saját egyedi képességei vannak, az erőforrásokra oda kell figyelnünk, fegyverből és lőszerből korlátozott mennyiség áll a rendelkezésünkre. Bár a felhozatal impozáns: baseballütővel, számszeríjjal, katanával, revolverekkel és sörétes puskákkal irthatjuk a járkálókat.

A fejlesztést a relatíve ismeretlen Flu Games végzi PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Switchre. Megjelenési dátum még nincs, ám az biztos, hogy 50 dolláros anyagról van szó.

3.
3.
markoci555
ez valami szörnyű, azt hittem mobil, de ha nem, akkor ez egy vicc
azt hinné az ember, hogy valami egyszemélyes fejlesztő hülyéskedik és mindjárt el lesz ****zva, mert nincs joga a walking dead-hez
több mint 10 éves state of decay erre köröket ver
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...