Cut the Rope - új kiegészítők villámteszt

  • Írta: Ca$h
  • 2012. január 18.
  • cut the rope, iphone, teszt
Link másolása
Hihetetlen, hogy mennyi minden tud történni csupán egy hónap alatt. Gondolhatunk itt számos területre az életünk során, de jelen esetben én a nemrég végigszenvedett iPhone nélküliségre gondoltam. Azon belül is a kedvenc játékomra; a Cut the Rope (innentől fogva csak CtR) legújabb kiegészítőire.

Első körben az Om Nom előéletéről szóló, folyamatosan bővülő, ingyenesen letölthető képregény-sorozatról szeretnék beszélni. Gondolom mindenkiben felmerült már a kérdés, hogy vajon honnan származik ez a hipercuki kis lény, mi is ő valójában, miért szereti ennyire az édességet, hogyan került abba a bizonyos dobozba, és legfőképpen, miért? Akit érdekelnek ezek a háttérinfók, azok biztos élvezni fogják ezt a pár oldalas képregény-sorozatot, aminek immáron már a harmadik száma is megjelent (sajnos a második résztől már 1 dolláros áron), és a sztori folyamatosan csak bővül, nem ért még véget.


Dátum szerint először a sima CtR kapott egy újabb doboznyi bővítményt, ami szám szerint immáron a tízedik a sorban, és karakterisztikája szerint a méhecskék életébe nyerhetünk egy kis bepillantást. Ennek a csomagnak a legfőbb tulajdonsága az lesz, hogy mindig adott egy vagy éppen több méhecske, aki(k) folyamatosan mozgásban fogják tartani az adott pályát. Előfordul, hogy ők viszik a zsinórt, amin a cukorka van, de éppenséggel az is lehet, hogy olyan platformokat fognak felkapni a hátukra, amiket eddig mi saját kezűleg mozgathattunk. Szóval a pályák elég kiszámíthatóak és automatikusak, de koránt sem olyan egyszerűek, mint gondolnánk. Persze, egy hozzám hasonló fanatikusnak elég ismét egy éjszaka a háromcsillagos kimaxoláshoz.


Végül pedig természetesen a CtR Experiments is kapott egy új csomagot, amiben ezúttal a laboratóriumi körülmények között tesztelt, teljesen biztonságos, az életünkre nem veszélyes cukorkarakétát ismerhetjük meg.  Ahogyan azt már az eddigi csomagokban is megszokhattuk, a rakéta ismételten az Experiments stílusjegyeit követve a fizika törvényeit fogja kihasználni, mindenféle jópofa és megmosolyogtató módon. Első körben az lesz a dolgunk, hogy a cukrot ráejtve működésbe hozzuk, amikor is a rakéta begyullad és elindul egyenes irányban. Ha út közben beleütközik valami akadályba vagy éppenséggel sikerül elkapnunk egy cukorágyúval, akkor persze a gravitáció erőinek köszönhetően körbe-körbe fog menni. Természetesen nem csak a rakétával lesz dolgunk, hanem az eddigi kísérleti elemek (cukorágyú, tapadókorong) is megtalálhatóak lesznek az egyes pályákon. Most is, mint mindig remek szórakozásnak nézünk elébe, de egy éjszakánál többre senki se számítson.


Aki megvette már régebben az velem együtt örülhet. Aki meg még nem, az talán most jár vele a legjobban, hiszen a címek folyamatosan csak bővülnek. A képregény meg igaz, egy kicsit gyerekes, egy kicsit unalmas, de unaloműzőnek mindenképpen több, mint kielégítő.

8.
8.
simon 555
#7: szerintem ez nehezebb.itt azért vannak húzósabb pályák.a Where is my water?-ben azért sokkal könnyebbek szerintem.meg itt több is van.viszont nekem is jobban tetszik az.
7.
7.
lukaka
#3: Nekem mind2 bejött talán a Where is my water?“ picit nehezebb
6.
6.
Scoo
#3: Azt még nem próbáltam, de már rég szemezek vele.
5.
5.
tam623
Nézzétek meg PC-n is: http://www.cuttherope.ie/
4.
4.
dave280
#3: A Where is my water?- t én is imádom! :) Nagyon jó kis játék.
3.
3.
hakydakillah
Még régebben próbáltam, de nem fogott meg. Azért most teszek egy újabb próbát, mert mostanság szeretek ilyesmiket :-) Jelenleg a „Where is my water?“ köt le teljesen, asszonynak is fel kellett dobnom, ami nálunk már nagy szó :-D
2.
2.
tjames
Bizony, szerintem is ÁLLAT!!!!
1.
1.
Scoo
Aki nem ismeri mindenképp tegyen egy próbát vele. Remek kis játék! Androidra is elérhető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...