E3 2012: Minden konferencia egy helyen

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 5.
  • Rendezvény
Link másolása
Mint minden évben, idén is sajtókonferenciákkal nyitottuk az E3-at, amiket természetesen a Gamekapocs stábja élőben blogolt, közvetített. Ha tovább kattintasz, felsorolásszerűen megtalálod az összes fontosabb bulit, azok összefoglalóját és persze felvételét, hogy bármikor visszanézhesd őket!

Bár a konferenciák az utóbbi időben egyre bénábbak és unalmasabbak, azért a fontosabb bejelentések miatt érdemes átfutni a blogokat, majd a játékadatlapokon keresztül visszakeresni a kapcsolódó videókat. A Gamekapocs Facebook-oldalának követői körében készített szavazás szerint egyébként a Ubisoft bulija volt a legjobb - mi személy szerint teljesen egyetértünk!

Microsoft konferencia - június 4. - 18:30

LIVEBLOG és FELVÉTEL!

Electronic Arts konferencia - június 4. - 22:00

LIVEBLOG és FELVÉTEL!

Ubisoft konferencia - június 5. - 00:00

LIVEBLOG és FELVÉTEL!

Sony konferencia - június 5. - 03:00

ÖSSZEFOGLALÓ és FELVÉTEL!

Nintendo konferencia - június 5. - 18:00

LIVEBLOG!

62.
62.
Neo1989
#61: Tudom h írhattam volna több címet de nem akartam regényt csak szemléltetést .
Látom elég jól kifejtetted a véleményed hát kösz . Akkor számodra ez annyira (leszámítva néhány címet ) nem volt nagy szám , de nekem azér tetszett . Ez meg az én véleményem .
61.
61.
Ótvar
#57: akkor vegyük sorra:
-Crysis 3: Már jó ideje tudunk a létezéséről, tudjuk lehet majd benne nyilazni bla bla .. láttunk egy gameplayt és szevasz, ezt akár egy sima csütörtöki napon is memutathatták volna.
-CoD:BO2.: Az infokat amiket elénk raktak azt most láttuk érvényesülni (gondolok itt a választható továbbhaladási lehetőségekről), de maradt a szkriptelt, több éves grafikájú játék, mint az elődei (ellenben nem utálom csak már unom a szériát)
-Halo4: ebbe nem kötök bele, de 1 fecske nem csinál nyarat
-Resi6: Engem nem vonz a világa, úgyhogy nem is néztem róla semmit, nem is mondok róla semmit
-Tomb Raider: Valahogy ezzel is így vagyok, de ennek a létezése is már nyílt titok volt eddig is
-TLoU: Szép ... meg kell hagyjam nagyon is szép, az a gameplay jó volt.
-GoW:A: Gyakorlatilag itt is csak kaptunk egy gameplayt, a létezése már tudatott volt, és ezzel csak felcsigázták a népet mert lehet rá várni márciusig
-AC3: Gyakorlatilag az E3 sztárja ... és meg is érdemli.
De van még sok-sok olyan játék amit felsorolhattál volna pl: Splinter Cell, Far Cry 3. NFS:MW ... de én nem, nem érzem nagy durrantásnak ezt eddig. Ott van a Warching Dogs is, de az sem jött át :(. Nem láttam egy olyan traíilert, gameplayt, amitől magamhoz kellett volna nyúlnom, vagy csak aludni nem tudtam volna az izgatottságtól, mert láttam. Szóval nekem most nem, ez az E3 most engem nem nyert meg. És ez az én véleményem, de lehet más is így van ezzel ... passz.
u.i.: Jó lett volna látni egy C&C Generals 2 trailert, vagy gameplayt, vagy GTA5-ről valamit, mert idén az "akciójátékok uralkodnak"
60.
60.
Kumite
#13: Castlevania 3DS trailer már van: 2D klasszikus lesz.
59.
59.
p3ti
#21: Resident Evil 1996 PlayStation PC, Sega Saturn
58.
58.
Neo1989
#57: Ja a The Last of Us kilóg a sorból mert az egy vadiúj exclusive de az is jó :)
57.
57.
Neo1989
#55: Langyos talán te vagy túl érzéketlen, egy csomó jó cím folytatását/ előzményét prezentálták . Pl Crysis 3, Cod Black Ops 2, Halo 4 , Resident Evil 6 Tomb Raider,
The Last of Us God of War Ascension , Assassin's Creed 3 .
Szerintem ez volt az egyik legjobb E3 .

55.
55.
Ótvar
Csak én vagyok ilyen, vagy ez az idei E3 nagyon langyos? A MS vs Sony-hoz annyit tudnék hozzá fűzni, hogy az MS-t nem láttam, a Sony pedig nagyon önfényezte magát, és azzal az "interaktív könyvvel" nagyon, de nagyon ellaposította, az amúgy jó kis előadást.
54.
54.
menjapipaba
53.
53.
nero66
Azért a Zombie U ott van :DDDD
52.
52.
MadaFaka91
http://www.youtube.com/user/machinima?feature=lb&v=36L_yDo04qk

Itt egy 720p link :)
51.
51.
southbronx
A Rockstar Games nincs is ott az E3-on, úgyhogy nem lesz GTA5 bemutató, megjelenés is csak jövőre szerintem, mondjuk a rockstar games nem is szokott ottlenni az E3-on
50.
50.
hakydakillah
És mi lett akkor a Sony Livebloggal? Bealudtatok skacok? :-D
48.
48.
strike19
Tényleg a Sony konferencia volt a legjobb.Szerencsére a Sony nem nagyon tolta a pofánkba a Move controllert.Az MS konferencián az nem tetszett ,hogy szerintem megint sok volt a kinect de a tavalyihoz képest kevesebb.
47.
47.
Yanez
Sony-é a dicsőség!GoW,Beyond,Last of Us,Vita Assasin és CoD!Sok jó játék jön,a nextgennek még tényleg nem jött el az ideje.
45.
45.
Pharaoh
Hát ez a Sony konferencia elég langyos volt! Ami mégis ütött a Beyond hangulata és kreativitása, a God of war: Ascenion atmoszférája és játékélménye, illetve a gyönyörű és remélhetőleg izgalmas sztorival ellátott The last of us!
44.
44.
5T3V3N
Fuu az assasins creed 3 mekkora CUCC... Amikor a játékos a hóban gázol az valami eszméletlenül durván meg van csinálva! A Zombi U meg egészen gyomorszorító hangulatot árasztott.. és még nincs vége! Woow..:D Hátha lesz Beyond Good and evil is..:D
43.
43.
Pharaoh
Crysis 3 az EA konferencia megmentője és habár nem lesz egyszerű dolga 2013-ban, (Aliens: Colonial Marines, Bioshock: Infinite, Tomb raider, Metro: Last light, Gears of war: Judgement, Rainbow six: Patriots, Splinter cell: Blacklist, stb.) azért év játéka gyanús!
42.
42.
Pharaoh
Az új NFS jól néz ki viszont semmi újjat enm láttam!
41.
41.
Pharaoh
Dead space 3: Lost planet és Gears of war, Dead space köntösben. Horrornak annyi, ez inkább akciójáték már!

A Warfighter bemutató erősen MW3 szagú: helyszín: Szomália, Return to the sender misszió hangulat és Persona non grata-ban látható géppuskás-gránátvetős, drone irányítós jelenet! Látványra egy az egyben BF3, a grafika kicsit javult!
40.
40.
Yanez
A DS3 coop-os része brutál jó volt!Viszont a játék átment sima lövöldébe.Semmi beszaratós,ijesztgetős feeling,legalábbis én ezt szürtem le.Már a második is inkább erre hajlott.
38.
38.
Yanez
37.
37.
Az EA kb 1 órát fog tartani ugye?
35.
35.
szabogergo
A Tomb Raider és a Splinter Cell: Blacklist tetszett, kár, hogy Sam Fisher hangja megváltozott (én úgy vettem észre).
A Call of Duty-kat a 4. rész óta mindig első nap megvettem, idén nem fogom, Call of Duty-ban nem tetszik ez a közeljövős téma, míg mondjuk a Ghost Recon: Future Soldier-ben igen.
34.
34.
Nomad010
Téééényleg, a GTA V kiknél lesz vajh'?:hm
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...