Gameplay traileren a Far Cry 4

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 4.
  • Videó
Link másolása
A Himalája zimankós vidéke ideális helyszín lesz minden forradalmár számára, Pagan Min diktatúrájának napjai meg vannak számlálva. A Ubisoft vadonatúj előzetessel kedveskedett nekünk a Far Cry 4-ről.

Soha nem látott jelenetekkel és vérpezsdítő zenével megspékelt trailer landolt a Far Cry 4-ről. Ha hihetünk a Ubisoft Montrealnak, akkor a nyitott világra jellemző elemek a fő kampány szerves részét képezik majd, minden eddiginél nagyobb szabadságra számíthatunk a novemberben PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra megjelenő játékban.

52.
52.
#51: Pont azzal volt baj hogy egyik oldalt a realiasokra hajtott masreszt meg leszarta oket.
Baszottul kiegyensulyozatlan volt a game.
51.
51.
FlexSteel
Egyet értek az előttem szólóval.
#41: Nem értelek. Mi a szart vársz egy ilyen típusú játéktól? Te tipikusan olyan ember vagy akinek ha feketét mutatnak a fehéret bizonygatja. Az a tipikusan kib@szott idegesítő embertípus akit jobb kerülni annyira savanyú. Minek belelátni ezekbe bármi mögöttes szarságot? Egy akciófilmben is az ellőtt töltények számát számolgatod a film elejétől a végéig? Én inkább élvezem a pörgést, hiszen azért is feküdtem a tévé elé. A FC3 tökéletesen adta azt ami a cél volt. A recept bevált. Vagyis minden akció, pörgés és taktika jelen volt ami egy ilyen típusú játékba kell, azzal a lazán kezelt rendszerrel ahogyan kell. Ha ultrarealisztikus lenne akkor meg az lenne a baj. Itt nyávognál, hogy az egyetlen beszerzett puskádhoz napokig kenőanyagot keresel mert besült és nem lehet lőni vele. (Bocs a példáért, nem vagyok fegyver szakértő, fogalmam sincs hogy működik egy puska, de nem is akarok okoskodni, csupán szemléltetni akartam)
A lényeg, hogy ez pont így jó, azt adja amit ígér. Ha a 4 is visszaadja ezt akkor garantált a vétel.
50.
50.
Quent1n
Nem értem ezeket, hogy "kiegészítő" Far Cry 3 kettő" "Far Cry 3.5", most őszintén mit vártatok? Adott egy jól működő játékmechanizmus amin még csiszolnak, kap egy új sztorit, új designt és talán az AI-n is fejlesztenek ahogy a grafikus motoron is. Ja és lesz normális coop meg gondolom a multi is fejlődik. Nem tudom de nekem ennyi bőven elég, hogy teljes értékű negyedik résznek hívhassam.

Aki ilyeneket írt, komolyan érdekelne, hogy ő mit várna egy negyedik résztől? Nekem egyelőre simán bejön ahogy a harmadik rész is bejött, na nem volt tökéletes de bőven élvezhető volt. Igaz a történet vége nagy csalódás volt de hát ez van. Ennél a hangulat megvan, bugok mindig lesznek, az AI sose lesz tökéletes és lehet, hogy pl. a mellékküldetések monotonná válnak egy idő után. Annyi baj legyen. Akinek átjön a játék atmoszférája az biztos, hogy jól el fog vele szórakozni. Akinek meg nem annak van egy tonna más FPS.
49.
49.
#48: Ja lenyeg lemaradt:
A nagy magassag miatt kel majd "oxigen palack" amit jak nyomrabol es beleibol kell majd osszevarni.
Persze a tut meg egy, csak a himalaja egyik volgyeben egy patakben elo ritka halfaj (olyan ritka hogy 2 db van belole) szalkajabol kell majd kifaragni mert kulonben szart se er a legzomaszk.
Odajutni meg csak egy szinten ritka mohaftajbol keszult drog hatasara lehet ami a palya tulfelen van. Itt kell majd a koton mert itt feltunika boss-unk akit a csini (es amugy rettento ferfias) haja miatt a drog kabulataban nonek nezunk.
Es koton nelkul ellapjuk a melegtibetvirust es game over (itt qte-kent lesz megoldva az aktus).
Pozitiv jatek veg eseten elegethetjuk a ruhaninkat a vegen.

Na igy kerek...
48.
48.
Lehet "jegyzeni" a datumot, idot majd visszaterunk ra amikor kijott ez a cukormazzal boritott tehenlepeny hogy:

Ezeknek a "dolgoknak" minimum 60%-a kibaszottul nem igy, vagy egyaltalan benne se lesz meg csak hasonlo modon sem.
Lesz helyette jetibor toltenytaska, hogy ne 2, hanem 4 db 9 milis skulot tudj magaddal vinni (termeszetsen 1 db el belole az 10000m2-es palya leggmagasabb hegyen).
Gumifa nedvet kell majd osszegyujteni, hogy kotont onts belole nehogy elkapj valamit a buzi boss-tol.
Lesz benne egy shaolin templom ahol majd (a gamplay ido kb felet kitevo) erdektelen cutscene-ek meg felesleges idohuzo marhasagok lesznek.
Most is lesznek tornyok csak mar a hagyek tetejen igy ha felmesz rajuk ugyessegi reszek jonek amiben mini qte-k ben (az f gomb nyomogatasaval) be kell huzni a nyakunkat nehogy megfejeljunk egy ket kinai muholdat.

Ez egy lesrciptelt "movie" fos, nem gameplay ki a seggem veszi ezt be meg mindig.
Vigyazat a termek nyomokban szamitogepes jatekot tartalmazhat !!!
46.
46.
makkandis
A trailer baromi hangulatos, bár nekem ez még mindig inkább csak Far Cry 3,5-nek tűnik.
45.
45.
Gumiember
Nagyon ráhangoló trailer. Ku..a Jó lett!! Jöhetne már.
44.
44.
golgotha
Far Cry 3 kettő :D, akár csak a battlefield 3 kettő, na de ettől függetlenül azt is megvettem ezt is megveszem, mert a 3 is nagyon bejött mind kettőből.
43.
43.
Juha
#41 amíg lesznek olyanok, akik kiadnak x összeget a szikrázó csillámlópikuláért, és elegen lesznek, na addig talán marad is így.
De tapasztalatból mondom, hogy két út van: ha nem lesz már elég fizetö játékos, vagy egyszerüen több pénzt kérnek majd (az egyébként elismert) munkájukért.
Tehát ha nem akarják lehúzni a rolót, vagy nincs egy multimilliárdos játékosbarát adakozó a hátuk mögött, akkor jön az, hogy egyszer majd csak úgy mehetsz be egy ajtón, ha párszáz forintért veszel olyan ködmönt, ami a kulcs örének fiának kell...
42.
42.
Ecneb
#38: Don't feed the troll. Látszik, hogy direkt csinálja, kár reagálni rá. :/
41.
41.
selejtes
#38: Igen a mondandód második felével egyet is értek, le is írtam lejjebb ugyanezt.
Viszont ezt a nyereség kérdést a POE esetében nem érzem át annyira, példa nélküli amit összehoztak, hogy free+mikrotranzakció de mégsem pay to win az elv.
Érdemes megnézni az értékeléseit gamer oldalakon.
És elnézést de nem érzem úgy, hogy bármilyen játékbeli tartalomból is kimaradnék mert nem vásároltam, biztos velem van a gond tudom.
40.
40.
selejtes
#37: Nem, azokat hívjuk extráknak.Tudod van egy ilyen szó.
Akkor lenne igazad ha pl a passive skill treen le lenne tiltva pár node amit csak fizetés után oldhatnék fel, vagy ha nem használhatnék 5 socketes vértet, esetleg 4link fölé nem mehetnék stb, vagy nem mehetnék le az "über questekre" ha nem fizetek. De ilyenekről szó sincs, tehát amit te erőltetsz itt, hogy tartalom megvonás az valójában a játékon túli extrák.Komolyan, nagyon fárasztóak vagytok.
39.
39.
selejtes
#36: Te tényleg nehéz eset vagy, szóval a játékot az teszi teljessé ha nekem tüzes kétkezes fejszém van ?
Értem, elnézést.
Érdekes, hogy évek óta nem játszottam ilyen jó diablo klónnal és úgy, hogy egy fillért nem költöttem még rá, a loot rendszer tökéletes, folyamatosan dobja az upgradeket, a játékmenet zseniális, és semmilyen hátrány nem ér, hogy nem használom a shopot.

Ha neked a tartalom az, hogy aurás sapka van rajtad, vagy szikrázó lábnyomaid...akkor sajnállak, nekem nem ez jelenti a tartalmat.
38.
38.
Yanez
#34: Én csak azt próbáltam megértetni veled, hogy nincs olyan cég, amely nem a pénzre hajtana, mint ahogyan azt írtad. Lehet gamerbarát vagy nem, de mindnek a nyereség az elsődleges cég. Amikor egy kis fejlesztőcsapat próbál kitörni a nagyvilágba, ott még igaz is lehet az állításod, de amint sikerül nekik bevágódni, ők is a pénzt helyezik majd előtérbe. Persze ez nem csak a videójátékok világára jellemző. Szerintem ezt fölösleges figyelembe vennünk, mert valójában ez már alap. A sz@r tömegjátékokért pedig, amelyeket évről évre kiadnak, csakis kizárólag MI vagyunk a felelősek, mert mindig megvesszük. Akkor meg minek igyekezzenek valami sokkal másabbat, jobbat csinálni? Ami működik, azt ne piszkáld!
37.
37.
Tyranio
#35 Értem, tehát a fizetős tartalom az már 100% felé megy? A team fortressben ezek szerint 380% tartalom van?

Azt hiszem Ecneb-el értek egyet, már te sem tudod miről beszélsz, csak legyen valamit bírálni. Honnan is indultunk? Igények és visszajelzések?

Csirió
36.
36.
Tyranio
#31 Ki beszélt itt a javításokról vagy fejlesztésekről? Még csak az kéne, hogy már a legalapvetőbb szolgáltatásokért is fizetni kelljen.

Én tartalomról beszéltem, tudod ami a játékot teljessé teszi. És amikor a teljes testrészabhatási funkció többe kerül mint 5 tripla A-s játék akkor inkább azt mondom, hogy árulják teljes áron, mint sem elkérni a pénzünket garasonként.
35.
35.
selejtes
#29: A játék 100%-át megkapod ingyen, látom nem érted tényleg, semmilyen korlátozás nincs ha nem vásárolsz, csak és kizárólag a külső megjelenésre költhetsz illetve olyanokra, hogy több tab legyen a ládádban.
34.
34.
selejtes
#32: Igen, és ez tökéletes is így. Viszont én is fogok venni ezt azt ott idővel, és az alattunk írt pár ezres példa se állja meg a helyét, mert baromi olcsó minden.
Mint írtam nem tárgyhoz kötött, tehát még azt se sütötték el, hogy ha új és jobb lootra lelsz akkor arra vedd meg megint, ennyit arról, hogy mennyire pénzéhesek.
33.
33.
selejtes
#30: Mi volt az AC cikkben, dns?
Semmit nem cáfoltatok meg, az az egeres kísérlet nem más mint a természetben is előforduló tapasztalatok öröklése.Hogy megértsd, mert látom magas ez neked. Adott egy pók és egy préda állata, pl egy kisebb rovar.Na most mikor egy rovar a pók csapdájába esik de képes kiszabadulni onnan akkor a következő generáció már alapból tudni fogja, hogy a pókháló veszélyes rá nézve, ez az öröklött tudás.
Ugyanez van az egeres kísérletben is, csak azt mesterséges környezetben reprodukálták, nem természetes úton. Ezek mind ösztönök, nem tudatos szintű információk, tehát nem tekinthető emléknek.
Egyébként meg veled ellentétben nekem nincs olyan késztetésem, hogy itt bármilyen nemű elismerést vívjak ki magamnak, megfeleljek bárkinek is.Pont leszarom, hogy ki mit gondol.Ahogy az életben úgy itt is a hülyék vannak többségben, elég szar kerülgetni titeket állandóan. Érdekes, hogy páran azért egyetértenek velem.Vajon ők kik lehetnek, melyik réteg?
32.
32.
Yanez
#31: Csakhogy nem mindenki olyan nagyokos, mint te, különben nem játszhatnál ingyen. Vagyis ha senki sem használná a mikrotranzakciós rendszert, egy másik útra vezetnének minket, ahol úgyis pénzt kellene fizetnünk. De így sokan használják és nekik ez baromi nyereséges.
31.
31.
selejtes
#29: Több mint fél éve játszom vele úgy, hogy egy fillért nem költöttem még rá, és folyamatosan jönnek ki a fejlesztések, patchek hozzá. Szóval ?

Még egyszer leírom a gyengébbek kedvéért: nem kötelező használni a mikrotranzakciós rendszert.
30.
30.
Ecneb
#28: Eddig 3 cikkben bizonyítottad, hogy úgy beszélsz sületlenségeket, hogy lövésed nincs az adott dologról, most meg mást baszol le pont emiatt a hiba miatt? :D Állítsd már le magad, de komolyan.

Csak, hogy egyet mondjak, AC cikk nem messze, kapásból rácáfoltunk a sületlenségedre, érdekes azóta ott csendben vagy :D
29.
29.
Tyranio
#28 Mikrotranzakció? Az a játékipar mételye. Inkább adok ki 6-8 ezer forintot egy játékért ahol minden tartalom elérhető mint sem 500-600 forintokat egy-egy darabkájáért azért, hogy ne csak a tartalom 30%-a legyen elérhető (pl. team fortress f2p korlátozások)
28.
28.
selejtes
#26: Mikrotranzakciós rendszer elég nekik, ahol csak a külső megjelenésedre tudsz költeni amik nem tárgyhoz kötöttek. Semmilyen hátrány nem ér a játékban ha nem költesz, ugyanaz a loot annak aki vásárol mint aki nem.

Szóval Alice? Előbb néznél utána a dolgoknak talán, de jobbat tudok. Megnézhetnél inkább megint pár izgalmas sci-fit aztán abból merítve írhatnál egy tartalmas semmit, mindent tényként közölve, már alig várom.
27.
27.
Tyranio
#23 Amit mondtál az inkább a felhasználók hibája. Az internet korában ezért léteznek a Gamekapocs-hoz hasonló honlapok és kritikusok akiknek megszavazol annyi bizalmat, hogy adj a véleményükre. Ha pedig még ez sem elég, a hét site kalózai ingyen odaadják a játékot, hogy kipróbáld.

Aki pedig bízik annyira a címben, hogy képes előrendelni egy játékot, az magára vessen.

Ami a játékok fejlődését illeti. Aki nem jelez neki vissza semmilyen formában, nem ad hangot a nemtetszésének, de megveszi továbbra is a játékaikat az pedig egyenértékű az elégedett vásárlóval. A rossz játékok elhasalnak a kasszánál, a jókat pedig megveszik. Ha a jól bejáratott címeket pedig nem viszik akkor jön a változás, hogy engedjenek a régi vásárlókan és visszacsábítsák őket (mint pl. a Tomb Raider reboot).

A játékosok formálják a játékipart.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...