Filmes traileren az Assassin's Creed: Unity

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 30.
  • Videó
Link másolása
Az Assassin's Creed: Unity legújabb CG-előzetesében Arno versenyt fut az idővel Párizs utcáin, hiszen meg kell mentenie egy szépséges kisasszonyt, Elise-t. A lánynak komoly szerepe lesz a játékban.

Elise egy fiatal és független, nemesi származású úri hölgy, aki a templomosok dinasztiájába tartozik. Arnót bizonyára gyengéd érzelmek fűzik hozzá, így aztán, amikor a lány bajba kerül, hősünk versenyt fut az idővel, hogy megmentse - erről szól az Assassin's Creed: Unity filmes előzetese.

A tegnapi infók után a Ubisoft bejelentette, hogy egy Elise-t és egy Arnót ábrázoló akciófigurát dob piacra, illetve novemberben érkezik Oliver Bowden legújabb regénye is, amely a játék történetét meséli el a lány szemszögéből - kishazánkban a Fumax adja ki magyar nyelven.

Az Assassin's Creed: Unity október 28-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, míg az Elise: The Fiery Templar figurát október 14-én vásárolhatjuk meg.


Köszönjük, LionHD és kopic!

33.
33.
johnny500
Hehe!
Ez a dcakee olyan fárasztó. Megtanulhatna veszíteni egy párbeszédben (gondolom sűrűn előfordul vele máskor is :) ).
30.
30.
vwxyz
#26: ///
"Internetböngészés és Wikipédiás szerkesztői munkám során találkoztam azzal a nyelvi következetlenségnek tűnő jelenséggel, hogy az azonos családba tartozónak gondolt szavakat nem egyformán írjuk, használjuk.
Mire gondolok? Orvhalász, orvhorgász, orvlövész, orvtámadás, orvvadász, de orgazda, orgyilkos.
Van ezeknek az összetételeknek köze az oroz, orv, orvul szavainkhoz? Miért „lóg ki” az orgazda? Különösen az orgyilkos használata nem tűnik érthetőnek, hiszen orvul gyilkoló emberről van szó, vagy nem?!?"
///

igazoló link: http://www.nyest.hu/hirek/hol-v-hol-nem-v
Elég hasznos cikk, most találtam, még soha a büdös életemben nem kerestem rá, mert szentül hittem, hogy úgy kell írni és ejteni, hogy "ORVGYILKOS", és szerencsére nem csak én gondolkodok egyedül így :)
"orvul gyilkoló emberről van szó", és szerintem is ;)
26.
26.
SLi
#23: pedig igaza van, helyesen: orgyilkos, amivel te kevered az az "orvvadász"
nem ugyanaz a kettő
23.
23.
vwxyz
#21: Szóval "orgyilkos?!", még csak véletlenül sem ORVGYILKOS??? :D
19.
19.
Wr4th
szemre valo holgyemeny... de hazank lanyai koroket vernek ra ;) aki lemaradt volna vagy ilyesmi annak ajanlom figyelmebe az eloszereplos parkour vidit! szerintem baromi hangulatos ;)
15.
15.
Cellator
Nagyon magával ragadó a trailer, remélem a játék is jó lesz. Jó 5-letnek tűnik érzelmi szálat is belevonni, főleg egy Francia forradalom kellős közepére - meglátjuk mit hoznak ki belőle.
13.
13.
HunDrenus
#10: Ahogy a GTA a bűnözésről szól, addig az AC az assassin-templomos küzdelemről, ami a címéből is adódik. Erre épül az egész sorozat. Nem lehet csak úgy lecserélni az egész koncepciót és assassinok helyett másokat berakni, már csak a cím miatt sem. Ez a GTA-nál is igaz.
12.
12.
kebi90
#1: Akkor mehetsz Barbie-zni.
5.
5.
Ghost26Dave
Na itt van az a bizonyos kedves kis hölgy akire mindenki várt.Ezt nektek kritizálók:D és ez a rómeó és júliás beütés jót tehát a játéknak.
4.
4.
bodortamas1
Na, akkor már tudjuk is az alapkoncepciót. Van az Assassin és a Templomos család, akiknek van egy Arnójuk meg egy Eliséjük, de a családok nem preferálják a szerelmüket, ezért egy eszményi szerelmi küzdelem bontakozik ki. A végén akkor vagy egy brutális drámával zár, vagy egy számomra értelmetlen, mesés happy andel. A dráma mindenképp jobb lenne az érzelmek közvetítése terén, ellenkező esetben viszont a boldog naplemente felé elsétáló ending viszont jellegtelen és kiszámítható lenne. Remélem ezzel a fejlesztők is tisztában vannak, és valami olyant találnak ki, amire nem számítunk, csak leesik az állunk. Nehogy már a Rómeó és Júliát copyzzák úgy, ahogy van.
3.
3.
_Botika_
#2: Úgy emlékszem ez volt az AC első részében is.
2.
2.
deviques
Arno meg egy templomos lány szerelmi története kicsit Rómeó és Júliás lesz majd. Nagyon érdekes új motívum a játékban. Alig várom az októbert, az ilyen fantasztikus trailerek legalább csillapítanak egy keveset a szomjamon, de nagyon ritkán jön új trailer. Utoljára az ACII-t vártam így, érzem, hogy ez most nagyon új lesz!
1.
1.
cannondale
En mar unom ezt. ugyanaz, mint a tobbi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...