Assassin's Creed: Unity - késik az új javítás

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 15.
  • Csúszás
Link másolása
Habár a Ubisoft azt ígérte, hogy ma jelenik meg az Assassin's Creed: Unity negyedik - és remélhetőleg utolsó - javítása, végül elhalasztotta a kiadást. Azt mondta, még pár napra szüksége van a befejezéséhez.

A Ubisoft azt mondta, hogy az Assassin's Creed: Unity negyedik javítása szinte minden hibát és teljesítményproblémát kigyomlál majd a játékból, aki viszont arra számított, hogy egy hónappal a megjelenés után már közel tökéletes állapotban vághat neki Párizsnak, nos... ő csalódni fog.

A Ubisoft ugyan mára ígérte az új patch érkezését,  azonban mint a mellékelt ábra mutatja, az még sehol nincs, és nem is lesz pár napig. A fejlesztők a blogjukon jelentették be, hogy még szükségük van egy kis időre a folt befejezéséhez, és közben olyanokat is írtak, hogy "a szigorú minőség-ellenőrzés kimagaslóan fontos nekik", meg hogy azért csúsztatnak inkább, hogy "azt a magas minőséget kapjuk, amit megérdemlünk", de ezekre már nem is nagyon figyeltem oda őszintén szólva.

Az új javításról itt írtunk bővebben.

52.
52.
sebtapasz
Szerintem a javítást kell kijavítaniuk, mert az sem működik tökéletesen! :D :D :D
51.
51.
kopic
Muhahaha !
Még Ubifos ! MÉG !
50.
50.
PaprikaJancsi
#48: A legjobb hasonlat jelenleg a politika lenne, szerintem. Pl. a Fidesz sztem egy magamódján nem volt egy rossz párt. De amit manapság művel az szánalom. Ez van az Ubinál is. Régen jó volt, most meg kezd szánalmas lenni.
U.i.: Nem politikai veszekedést kívántam a hasonlattal kellteni, akinek ez rosszul esett attól elnézést kérnék.
49.
49.
vnm51
#48: - "még a héten" ---- GK egy "szerkeszt" gombot jézuskára légy oly szíves.
43.
43.
Stranger
#26: Mert nem csak az éven megjelent játékaikkal van baj. Hazudnak a grafikáról, a tartalomról. Már konzolokra sem tudnak kidobni egy játékot stabilan. Úgy optimalizálnak egy játékon, hogy lebutítják a grafikáját (Unity). De nem baj, most már nem láttuk az összehasonlító videókon/képeken hogy megint butított grafikát kaptunk.
A legjobb amikor megjelenik egy játék és 1 hétre rá már jön a DLC híráradat. Meg sem jelent az új AC, már itt a hír a következőről. Vagy ott vannak a szánalmas marketing szövegeik, hogy a 30FPS jobb, mert filmszerűbb élményt ad. Biztos lehetne még sorolni.
42.
42.
PaprikaJancsi
#41: Mobilon írtam, bocs :
*veled, *de, Hearts*
38.
38.
PaprikaJancsi
#35: Te hülye vagy. Mellesleg az Ubi játékok, maivel játszottam és tetszett: Rayman Legend, ValiantHearts. Plusz karácsonyra kértem a TheCrew-t. Nem értem, minek kell hülyézni, és barmozni.
35.
35.
#32: Bazze ennel kissebb hibaktol fordulnak be cegek mas iparagakban mert ott nincsennek ilyen agymosott atverheto diszhulyek mint te meg a tobbi szerencsetlen.
34.
34.
#32: Egy ket jatek utan mondj mar egy ertekelhetot ami olyan volt mint a fostos shotokon, videokon, vagy az lett amit igertek, esetleg nem kellet 10 patch, hogy hasznalhato legyen.
Vagy csak jo volt.
Konnyitek. Az elmult 3 evbol szedhetsz ossze jatekot.
Te barom.
32.
32.
PaprikaJancsi
#30: Én nem vagyok fizetett Ubisoft-os, mert van egy véleményem. Nekem pl. egy AC sem jött be, viszont nem egy-két játuk után kell egy egész céget leírni. Ilyent max. a magad fajta idióták csinálnak.
31.
31.
#29: Egyett nem tud mondani. Fizetett berkommentelo csak.
30.
30.
#26: Fizetett ubisoft commentelonket hallottak.
Koszonjuk. Nincs tobb kerdesunk azt, hogy mert vagy ostoba megtudhatod ha elolvasod a kommentedet.

Ravilagitok azert egy kicsit:
Minden jatekban van hiba, csak nem mindegy milyen es mekkora
Ugye hianyzo, fejek fekete kepes osszeomlasok, 15 fps az earth simulator nevu kezi cuccon is stb., nem egy a glitchelo texturakkal vagy nehany belassulo scriptel vangond.
Hanem hogy nincs benn egy ep byte.
Az egesz sajto ezen porog meg ugy mindenki, de szerinted minden ok.
Az ilyen hozzad hasonlo balfaszokl generaljak az eledast arra sarkalva oket hogy ez igy jo, sot lehet meg pofatlanabbul hozzaallni.
Ugye most mar te is erzed, hogy ostoba vagy?
29.
29.
TheNick
#28: Melyik az a sok játék?
28.
28.
Örülni kell annak is hogy egyáltalán foglalkoznak a kiadás utan a játékkal. Sok játék esetében kiadják és szevasz.
26.
26.
PaprikaJancsi
Mi ez a szar dobálás itt ? A Ubi többek között 3 nagy címet adott ki: WatchDogs, AcUnity, TheCrew. Összpontszámuk 72,5, vagyis nem értem minek kell szapulni a céget. Nem védeni akarom, mert tényleg vannak benne hibák, de melyik játékban nincsenek?
25.
25.
Szelenas
"egy hónappal a megjelenés után már közel tökéletes állapotban vághat neki " hát finonam szólva szopjon le a ubisoft, kiadás napján legyen tökéletes, ennyi tapasztalattal
24.
24.
TheNick
#20: Így van. Nem hiába kerültek már ki infók a következő AC-ről. Ezt elkönyvelték buktának, jöhet az új projekt.
23.
23.
simon 555
Ha a patchel sem fogja hozni a 30 fps-t konzolon, akkor ki se adják...
22.
22.
Dízel
"késik az új javítás" :DD
Ez mennyire Ubi!! :DD
21.
21.
Stranger
#20: Jó, de akkor miért nem mondanak annyit hogy majd kidobnak egy javítást a jövő hónapban és kész? Meg egyáltalán, az a minimum hogy kijavítják a hibákat. Így megint csak felsült a cég...
20.
20.
Drazhar
#17: Azért kérlek szépen, mert vannak jópáran akik megvették, és őket próbálják nyugtatni azzal, hogy csinálják a javítást. Valószínű ha én is kiadtam volna rá 50€-t (vagy tudomisén mennyi most épp) nekem is tele lenne a hócipőm velük és várnám a javítást, hogy tudjak azzal játszani amiért fizettem. (Nem, soha nem vennék meg AC-t a 3 óta) Nem akar már az Ubi semmi eladást itt, kb beismerték, hogy ez a cím besült, a dlc-ket sem csinálják meg hozzá, már tolni fogják a következő részt orrba szájba.
17.
17.
Stranger
Mi a retekért kell még egy patch-et is előre ígérgetniük? Ezzel nem kell az eladásokat hajkurászni... istenem ez a cég...
16.
16.
godach
#15: Abban bízok, hogy a Kalózos és Függetlenségi háborús korszak jobban bejön. Jobban? Kifejezetten rühelltem a korszakot eddig, amit az ACII nyújtott. Nevek, helyek, szokások, öltözékek és maga a nyelv. Utáltam. Most az AC miatt megkedveltem. Talán így bejönnek majd a köv részek is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...