Assassin's Creed: Unity - minden oké lesz?

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 8.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft azt ígéri, hogy az Assassin's Creed: Unity soron következő, negyedik javításával gyakorlatilag minden fontosabb hibát elhárítanak majd a játék kapcsán - javul a framerate, és nem lesz több crash sem.

A Ubisoft frissítette az Assassin's Creed: Unity javításaival kapcsolatos blogját, itt írta azt, hogy a hamarosan megjelenő (pontos dátum még nincs) negyedik patch már helyrepofozza a játék legtöbb hibáját. Ha mégis lenne valami panaszotok, akkor a hivatalos supporthoz forduljatok vele - kérik a készítők.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az új patch javítani fog a Unity framerate-jén, illetve megszünteti azokat az összeomlásokat, amiket akkor tapasztaltak többen, mikor betöltötték a mentésüket. Ez utóbbi a PS4-es játékosokat súlyozottan érintette, ha minden jól megy, ők sem találkoznak többet a hírhedt Error CE-34878-0 hibaüzenettel. A patch ezen felül kijavítja az Initiates program és a társalkalmazás szinkronizációs hibáit is - utóbbihoz magát az appot is frissíteni kell értelemszerűen, ezt már meg is tehetitek.

34.
34.
Rapperman
Nem értem, aki amúgy sem szerette a szétiát vagy a játékmentet minek kezd el fröcsögni itt. Aki a 2. részt is szarnak találta az ne játszon a szériával, holott a 2. rész volt az egyik legütősebb és itt kezdődött el változatosabbá válni az AC, a velencei hangulatról nem is beszélve.
Szerintem aki szereti a történelmet és ezt a szabad stílust nyugodtan vegye meg a Unityt. Én PS4-en játszom, komolyabb hibákkal nem találkoztam.
2.szorra tolom végig a hangulata miatt, eddig talán 2 beakadásom volt a falba, ill. a framerate zavart. A történet nem durrant akkorát, mint az előző részekben, viszont a grafika és a francia hangulat nagyon átjön.
Aki jönne Coopozni szívesen várjuk.
33.
33.
KopyAti
Blueberry!

Itt erkölcsről van szó, nem arról, hogy hányszor van meg! Te olyan vagy, mi pedig ilyenek!
32.
32.
zarándok
Olyannak adjátok a pénzeteket, akik megérdemlik. Ne a Ubisoftnak.
31.
31.
Ra1D3n
#30: Hogy merészel pénzt adni a munkáltatód az elvégzett munkádért? Bocs, de tovább nem vagyok hajlandó belemenni a dologba. Ha ezt nem érzed gáznak a magad részéről, akkor csak sajnálni tudlak az egyszerűséged miatt...
30.
30.
Blueberry
Vicces xDDD minek költöd arrapénzed ami már 1szer már megvolt,akkor már vennéd a kiadó más játékát (ja,és benézted mert nem warez-olok ;) csinálnám h tudnám de ps4-et nem lehet még,a ps3-at meg már hülyeség mert nincsolyan játék rá ami érdekne és nem vettem még meg
29.
29.
kopic
https://33.media.tumblr.com/1afa856d70fa33d312e583f0e188a48b/tumblr_nga1hoeB031sfxek2o1_1280.jpg

xdddd
28.
28.
Ra1D3n
#24: Te aztán ritka primitív vagy ember... Nem szívesen ad ki pénzt az ember akármire, főleg ha az éppen szar. Far Cry 3-at is csak azért vettem meg, mert warez után rá kellett jönnöm, hogy messze nem az a szar játék mint ami a 2. része is volt, sőt, olyan szinten tetszett, hogy abban az évben simán a legjobb élményt nyújtotta, ezért támogatom a készítőket azzal, hogy kifizetem a játékot. Persze tudom, hogy a mai világban ciki pénzt kiadni egy játékért a hozzád hasonló emberek szerint, de én nem vagyok hozzád hasonló...
27.
27.
Effecta
#25: Dehogy volt szar, onnan kezdett beindulni. A sokak által fikázott 3-at is élveztem. Ez se volt olyan rossz, csak lapos volt, mint az 1.
26.
26.
zarándok
Az a baj, hogy a hibák ellenére biztos, hogy kurva sok profitot produkáltak az eladások, mert a sok barom vakon veszi a már bejáratott címeket, és amíg ez így lesz, addig az Ubisoft pofátlanul tolni fogja évente az új részeket, akar úgy is, hogy az előző évi rész ki sincs javítva. Biztos, hogy a Victory is böszme bevėteleket fog produkálni már a megjelenése napján, hiába volt a sok szar a Unity-vel. Az Ubi a játék világ McDonalds-a.
25.
25.
Ki az a hülye aki évről évre veszi az Assassin játékokat? :D Már a második is szar volt :D
24.
24.
Blueberry
Tudsz valamit,letörlöd a játékot csak hogy megvehesd xD
22.
22.
KopyAti
Például azért, mert ha jó a játék, és nagyon tetszett, akkor megérdemli a vételt!
21.
21.
Blueberry
Ne legyél hülye!!!az után,minek?
20.
20.
Dark_Temptation
Szarjatek. Nem erdemli meg,h megvegyem. Sot tobn ubifost nm veszek max warez utan....
19.
19.
Dízel
Mar keso buzikaim. Ha egy vendeg beakar menni az etterembe de az zarva van tobbet nem fog benyitni.
18.
18.
vnm51
#16: Itt van némi infó a kódról:
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5111/~/ps4%3A-error-codes
17.
17.
Blueberry
Rohadt verebek :( attól több szembe tűnő hibával találkoztam h fel patch-elték,mikor megjelenés napján megvettem 1szer beragadtam egy szénabogjába,kiléptem a játékból és kész, de azóta állandóan hibát jelez,a semmibe kapaszkodik meg a karakter+miért ugrik 3 métert? Nem pókember ez!!!
16.
16.
lacinho01
aki tud kérem segitsen mi ez a ce-34878-0 összeomlás? nekem nem a betöltéseknél csinálja hanem random. csinálta itt az ac nál a gta 5 nél lbp 3nál. most akkor aggodjak vigyem el a szervizbe ott tudnak segiteni ? vagy ott se mert itt szoftveres javitás kell amit ők nem tudnak akkor kicserélik a konzolt? vagy várjak amig jön egy jo patch. ez a hibakód nem minden játszásnál jön elő de azért már elég soknak mondható ujra volt initalizálva ugyanugy előjön. aki tud valami okosat mondani kérem irja le
11.
11.
Chrysh
Jó lenne, ha ez nem lenne tendencia, hogy egy kiadott játék csak a sokadik patch után lesz játszható, inkább már akkor mondjanak messzebbi időpontot, és legalább nem esnek így pofára, és nem kell majd azt se hallanunk, hogy így meg úgy csúszik a játék. Persze mindez megoldható lenne, ha előbb a munkafolyamatot terveznék meg, aztán ezek alapján a kiadási dátumot, nem pedig fordítva.
9.
9.
crashpipi
Valaki szivárogtathatna infót a javítás után a sebességről PS4-en!
Addig nem veszem meg.
8.
8.
névtelenség
#5: +1

Ha a munkahelyemen az időre kiszabott feladatot (jócskán a határidőn túl) csak negyedszerre lennék képes kijavítani, szerintem másnap már pakolhatnám is a cuccom a szekrényemből.
7.
7.
moonborn
Kijátszom a Dragon Age-t aztán felteszem,megnézem mennyit változott a helyzet
5.
5.
godach
Én komolyan kíváncsi lennék rá, ha egy hónap alatt ennyit javítottak rajta, akkor mit csináltak 11 hónapon keresztül?
Vagy tényleg ennyire nem érdekli őket a hírnév?
4.
4.
Daveout
Na pont jókor...csütörtökön érkezik a játék!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...