E3 2015: Más platformokra is megjelenik a ZombiU?

Link másolása
A kizárólag Wii U-ra megjelent ZombiU-ról többször is felmerült már a pletyka, hogy akár más platformokon is tiszteletét teheti. Most az Unseen64 nevű oldal pletykál egy esetleges új kiadásról Xbox One-on és PS4-en.

Szép lassan feledésbe merült a Ubisoft-féle Nintendo-exkluzív ZombiU, de egy pletyka most újra a játékra irányította a figyelmet. Az Unseen64 szerint a játék hamarosan PS4-re és Xbox One-ra is ellátogathat, és akár már a jövő heti E3-on bejelenthetik az új kiadást.

Az Unseen64 egyébként nem egy megbízhatatlan oldal, és több - később beigazolódott - belsős infót is kiszivárogtattak már. Ők beszéltek először a Skylanders SuperChargers-ről, tavaly pedig lelepleztek egy Ubisoft által visszatartott Wii U-s játékot.


A ZombiU 2013-ban jelent meg kizárólag Wii U-ra, és az egyik húzócíme volt a konzolnak. Mivel a Nintendo gépe nem lett valami sikeres, a játékkal kapcsolatban többször is felmerültek a pletykák, hogy megjelenik más platformokra is. Emellett a folytatás lehetősége is többször előkerült a hírekben, de ez végül nem valósult meg a Ubisoft és a Nintendo rosszra fordult kapcsolata miatt.

Meglepő, hogy a ZombiU-t máig ekkora figyelem övezi, hiszen a cím elég megosztóra sikerült. Sem a játékosok, sem pedig a kritikusok tetszését nem nyerte el, ráadásul a kasszáknál sem fogyott valami jól.

15.
15.
dante92
Ha jön az előző generációra, akkor biztosan a polcomon lesz a helye :)
14.
14.
#10 Nem jol fejeztem ki magam, nem bantasbol mondtam, hanem azt akartam jelezni, hogy nem valoszinu, hogy a wiiu kozonsege kifejezetten a zombiu miatt vett gepet. A tobbi konzolon es pc-n pedig van egy csomo horror game, slender, outlast, amnesia, dead space, erted, valahogy sztem a tobbi platformon jobban betalalna a jatek...
13.
13.
DON GONDOCS
Biztos lesz aki várja, de szerintem hanyagolható darab.
11.
11.
p3ti
#8: K*rva félelmetes volt amúgy. Nekem kimondottan tetszett hogy végre egy olyan Zombi volt játék ami nem fullad teljes hentbe. Ami viszont borzasztóan az agyamra ment az a Dead Islandból átvett fegyver törés és a folyamatosan újra spawnoló zombik voltak - amúgy közel sem volt olyan rossz mint ahogy sokan mondták.
10.
10.
Trapyd
#7: "Azert nezzuk mar meg kik vettek foleg wii u-t, es milyen celbol."
Játékosok játékra.
8.
8.
myrte
#6: A monster hunter 4 igazán jó rész lett a szériából. Több capcom játékkal meg nem játszom, arról nincs vélemény.

Megvan a ZombiU. Nem rossz játék. Jó elgondolások vannak benne.
7.
7.
Ki a francot erdekel hogy mit mondtak a kritikusok es a vasarlok? Azert nezzuk mar meg kik vettek foleg wii u-t, es milyen celbol. A kritikusok velemenye pedig hidegen hagy, en igenis varom a jatekot ps4-re, csak azt nem tudom, hogy fogjak hivni? :-) Zombi4 es ZombiOne? :-)
6.
6.
strike19
#4: Meg lehet így is jobb ,mint a Capcom.
A capcom se bír semmi igazán jó játékot lerakni az asztalra az elmúlt 3 évbe.
Amit meg az SF szériával művel az vicc.6 fajta kiadás és mindig fizess.
Egyedül a régi Resident Evil-re nem sajnálnám tőlük a pénzt a többi felejtős.
4.
4.
dcba
Kiadnak egy 2 eves jatekot, minimalis atalakitassal 60 dollarert. Ubisoft, mert igy szeretem.
3.
3.
strike19
Van egy olyan érzésem ,hogy jövőre meg a Bayonetta 2 fog megjelnni PS-re és Xbox-ra.
2.
2.
strike19
Nem valami siker termék.Szerintem az eladott kóiáknak 62% csak azért vették meg ,hogy ha már van Wii U akkor tudjak vele demózni ,hogy milyen jó a tablet controller.
Egyébként nem csodálom ,hogy megint kiraknak egy N címet a többi konzolokra.
Anno a Resident Evil Cronicle se fogyott annyira jó azért adták ki ps3-ra.Nem azt mondom ,hogy veszteséges volt de a kiadó több pénzt akar belőle.
1.
1.
Cipo3
ZombiU elég megosztóra sikerült? Nem tetszett se a játékosoknak se a kritikusoknak és rosszul fogyott. Hol itt a megosztás?

Amúgy 850e fogyott belőle ezidáig. Ebből 50e Japánban (halk kuncogás). Ezek szerint saját maguknak nem jött be.

Egy Ubisoftnak egy 850 elég rossz szám, mert projektet csak 100 fővel tud csinálni. A 10-20 fős csapatoknak ez a szám a mennyország.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...