Mass Effect 3 Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Shepard kalandjai tovább folytatódnak a nagyszerű szerepjáték harmadik felvonásában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1341057418

Mass Effect 3 - Extended Cut DLC teszt

Te is úgy gondoltad, hogy a Mass Effect 3 végét Shepard csak álmodta, hiszen kész elmélet tengerek épültek erre? Nem érted, pontosan mi is történt a végső képsorokban? Nem érted, hogyan tehették ezt veled? A kibővített befejezéssel talán választ kapsz kellemetlenkedő kérdéseidre…
1340704832

Mass Effect 3 Extended Cut DLC - újabb részletek

A BioWare felvilágosított a nagyközönséget arról, hogy miként férhetünk hozzá a Mass Effect 3 újabb befejezéséhez, amit az Extended Cut DLC hoz magával. Kapunk egy új "Legend" névre hallgató mentési fájlt, mellyel újra végigjátszhatjuk a játék végét, más megvilágításban.
1340435485

Kedden jön a Mass Effect 3: Extended Cut

Amíg azért sírunk, hogy legyen rendezői változat a Prometheusból, és abban reménykedünk, hogy az sokkal jobb lesz, mint az alap verzió, szinte el is felejtettük, hogy hamarosan a Mass Effect 3-ből is érkezik a "bővített vágás". Ami valószínűleg tényleg jobb lesz, mint az alap.
1339680044

Mass Effect 3 - hivatalosan sem hibás az EA

Egy videojáték befejezése miatt egyetlen hatóság sem szokott panaszkodni, a Mass Effect 3 kapcsán viszont szabálysértésre gyanakodtak az Advertising Standards Authority-nél: a szerv a korábbi panaszok alapján úgy vélte, hogy az Electronic Arts tudatosan félrevezette a fogyasztókat a játék végét illetően.
1339422417

Mass Effect 3: Earth - a következő DLC részletei?

Ugyan egyelőre csak pletyka, de ugyanattól az embertől érkezett, aki a Rebellion DLC tartalmát is "megjósolta" még a hivatalos bejelentés előtt. Ezek szerint a Mass Effect 3 új, multiplayerre fókuszáló DLC-je teljesen a Földön található nagyvárosokba vinni a csatározást.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!
1338918825

E3 2012: Wii U-ra jön a Mass Effect 3

Igazak voltak a Nintendo sajtókonferenciája előtt felreppent találgatások, valóban megjelenik a Wii U-ra a Mass Effect 3. Sajnos az új verzióból gyakorlatilag semmit nem láttunk, egy gyors videomontázs erősítette meg, hogy a BioWare megosztó alkotása tiszteletét teszi az új platformon.
1338903429

E3 2012: Wii U-ra jöhet a Mass Effect?

Eggyel több ok, amiért ma mindenkinek érdemes velünk tartania a Nintendo E3-as konferenciájára. A Mass Effect Facebook-oldalán éppen most hintették el, hogy mindenképpen csekkoljuk a prezentációt, mert kellemes meglepetések várhatnak ránk. Persze ezután már aligha lesz meglepetés...
1338318968

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a szokásos megjelenési listánkat, persze nem nagyon kellett volna megerőltetnünk magunkat, mert érdemi megjelenés nem igazán lesz a héten. Oké, lesznek átiratok, új kiadások meg DLC-k dögivel, de azért ez így nem az igazi, ugye?