Mass Effect 3 Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Shepard kalandjai tovább folytatódnak a nagyszerű szerepjáték harmadik felvonásában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1334142000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb hazai játékeladási toplista. Március utolsó hetén nem történtek nagy meglepetések, viszont a Mass Effect harmadik része elveszítette a vezető helyet, hogy átadja azt a rendületlenül törtető, új Sims 3-kiegészítőnek. A bronzérmes ezúttal a FIFA 12 lett.
1333708229

A BioWare tovább finomítja a Mass Effect 3 végét

Tessék, itt van! A felháborodott rajongók nyomására a kanadai brigád hivatalosan is bejelentette a Mass Effect 3: Extended Cut nevű ingyenes DLC-t, mely további befejezéseket ad a szerepjáték végéhez. Szükség volt erre? Erősen vitatott téma, de tény, hogy a morgolódók megnyugodhatnak!
1333366200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagy változások most sem történtek a hazai játékeladási toplistán, de legalább újoncunk van, mégpedig a Total War: Shogun 2 új kiegészítőjének képében. A legkedveltebb játékok rangsorát egyébként még mindig a Mass Effect harmadik része vezeti, immár éppen harmadik hete.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1332745200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista, az élen még mindig a Mass Effect nemrég megjelent harmadik része áll, egyébként pedig nem kell sok meglepetéssel számolnunk, hacsak azt nem vesszük, hogy a legjobb tízben háromszor is képviselteti magát az Assassin's Creed.
1332673229

Videón a törölt Mass Effect FPS

Végre videón is megcsodálhatjuk a Mass Effect FPS-változatát, s bár örülünk, hogy a BioWare végül lemondott a projektről, azért mindenképpen érdekes, milyen elképzelései voltak a patinás stúdiónak a népszerű szerepjátékszériával. Az új mozgókép egy perc hosszú, csekkoljátok!
1332514800

Így áll az N7-es páncél a Final Fantasy hősein

A múltkori, kissé késve érkezett screenshot után újabb látnivalókat kaptunk a Final Fantasy XIII-2 legfrissebb DLC-jéből, amiben a méltán népszerű N7-es páncélt öltheti fel magára a játék két hőse a Mass Effectből. Az első trailer mellett befutott egy raklapnyi screenshot is, nézzük meg őket!
1332428400

Élen nyitott itthon a Mass Effect 3

Magyarországon is tarolt a Mass Effect harmadik része, a BioWare sok vitát kiváltó remekművére rengetegen voltak kíváncsiak a hazai játékosok közül is. Mögé az új Sims-kiegészítő sorakozott fel - tegyük hozzá, szinte már hiányoltuk a listáról az Electronic Arts életszimulátorát...
1332357594

A Mass Effect-fiaskó

Visszatért a múlt hónapban, gondolatébresztő jelleggel elindított rovatunk, melynek célja, hogy én leírok dolgokat, amiről aztán a kommentekben Ti is elmondjátok a véleményeteket. Ebben a hónapban a témánk eléggé specifikus lesz, ugyanis a BioWare-ről, valamint a Mass Effectről szeretnék egy kicsit elmélkedni.
1332352298

Új befejezés érkezik a Mass Effect 3-hoz?

Bár a BioWare nyilatkozataiból eddig is le lehetett szűrni, hogy nemcsak verbális úton készül reagálni a rajongók Mass Effect 3-as panaszaira, most már gyakorlatilag meg is erősítették a srácok: a következő hónapban friss tartalom érkezik a játékhoz, ami "számos kérdést megválaszol majd".