STALKER Apocalypse PC, PlayStation, Xbox

A S.T.A.L.K.E.R. szellemi utódja a West Games tolmácsolásában.
1423670417

A GSC kiáll a S.T.A.L.K.E.R. frencsájzért

Miután az év végén váratlanul feltámadt hamvaiból a S.T.A.L.K.E.R.-sorozat fejlesztője, a GSC Game World, az ukránok kötik az ebet a karóhoz, mindenáron megvédik a szellemi terméküket.
1419253258

A jó, a rossz és a csúf

Sokatok már az ajándékok becsomagolásával vagy a karácsonyfa beszerzésével van elfoglalva, így talán lemaradtatok pár érdekes témáról. Itt az ideje bepótolni: vegyetek magatokhoz pár szelet süteményt és olvassátok el összefoglalónkat.
1418397482

Immáron STALKER Apocalypse néven fut az Areal

Emlékeztek még a West Games közösségi finanszírozásból készülő posztapokaliptikus játékára, az Arealra? A srácokat nem törte le a korábbi kudarc, megváltoztatták az alkotás címét a jól csengő STALKER Apocalypse-re.
1406116824

Felfüggesztették az Areal Kickstarter-kampányát

Minden előjel nélkül, a fejlesztők törölték az Areal Kickstarter-kampányát, mivel az utóbbi időben rengeteg támadás érte a West Games-t. Nagy baj nincs, a S.T.A.L.K.E.R. szellemi örököséről mégsem kell lemondanunk.
1405688404

Itt az első gameplay videó az Arealból

Múlt hónapban mutatkozott be az Areal, mely a néhai GSC Game World tagjai által létrehozott West Games első játéka. A játék Kickstarter-kampánya még zajlik, most pedig egy korai játékmenet-videót publikáltak a fejlesztők.
1404057600

Heti hírösszefoglaló - 26. hét

Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.
1403596848

Areal - bemutatkozik a S.T.A.L.K.E.R. utódja

A S.T.A.L.K.E.R. és a Metro-sorozat egykori tagjaiból verbuvált West Games csapata marad a kaptafánál: a frissen bejelentett Areal az előbb említett posztapokaliptikus játékok szellemi utódjának tekinthető.