The Secret World bemutató a hónap végén

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Anarchy Online és az Age of Conan után újabb MMORPG fejlesztésébe kezdett a Funcom: a The Secret World első komolyabb bemutatója az idei GDC-n várható.
Az Anarchy Online és az Age of Conan után újabb MMORPG fejlesztésébe kezdett a Funcom: a The Secret World első komolyabb bemutatója az idei GDC-n várható.

Ugrás a galériához

A bolygónkat alternatív formában bemutató The Secret World már három éve készül PC-re és Xbox 360-ra, ám néhány artworkön kívül nem sokat láttunk belőle, továbbá információkkal sem halmoztak el bennünket a készítők. Ragnar Tornquist, a játék egyik fejlesztője viszont blogján tett említést arról, hogy a hónap végén megrendezendő Game Developers Conference keretében ő is előadást tart majd, ahol bemutatja a régóta várt játékot. Elmondása szerint az MMO nagyon megváltozott a közönséggel való legutóbbi találkozása óta, s abszolút nem méltó arra, hogy egyszerű World of Warcraft klónként emlegessék. Így legyen!

4.
4.
NereusLaceee
Szily: csak azt ne feledd, hogy azért még néhány közönség eléggé pamlagon hever. Erre jó példa az Old Repblic, amely jelentős tömegtáborra számíthat.

Plusz a WoW csak egy nagyon kis szegmens. Óriási világ és végtelenek a lehetőségei, de csak egy meseszerű Fantasy.

Én személy szerint még mindíg csak ülök a kispadon, mert Fallout-on nevelkedtem, és a posztapokaliptikus világ kellően cenzúrázatlan MMO mása még nem ütötte fel a fejét a piacon. Nagyon sok MMO van. Ingyenesek, egyszer megvásárolandóak... stb.

De mind-mind a jól bevált receptúrákat és harcrendszereket követik.



Igaza van annak aki még kivár és figyelmeztetőleg int: hogy ez a piac még csak az első köreit rójja.



A jelen levő rendszerek csak az első csatasor ami mögött még bármi lehet.



A jelen szegmens grafikai megoldásai is mind-mind az optimalizálás időigényességei miatt maradnak el évekkel az offline társaiktól (SM, HDR). Félreértés ne essék: ugyanazt el sem lehet várni. Olyan mértékű szerver kapacitást igényelne amely a 15 éves megtérülési idő alatt sem profitálna, azt nem is számítva hogy 15 évig egy platform sem életképes.
3.
3.
HomoLudens
3# Az MMO csal most éledezik ez még csak az első "komoly " genreáció. Van még bőven fantázia benne nem hiába nyomják ennyire és ember is van aki szeretne még játszani.

Állítólag a KOTOR online a mostani MMO-k és RPG-k keveréke értem vagyis értik ezt úgy hogy ha nem akarsz MMO résézvel foglalkozni akkor végig nyomhatod szólóban a sztorit lesznek NPC segítők de lehet csapatban is dolgozni NPC ket lecserélve kiegészítve.



Abban pedig nagy igazság van hogy tartalmát tekintve messze meghaladja a "régi" stílust ráadásul állandóan bővül és javúl én látok ebben a játékban is fantáziát.
1.
1.
MT78
Na majd meglátjuk.Drukkolok nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...