Mozgásban a Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Javában zajlik a Penny Arcade Expo Seattle-ben, ennek kapcsán a Tripware elérkezettnek látta az időt egy új trailer fellövésének. A hét nagy híre a játék felől, hogy újra páncélosok botkormányai közé pattanhatunk, természetesen megőrizve a játék szimulátoros hitvallását: FPS-ben a legélethűbb módon.

Hajdan az UT 2004 neves moddereiből egy csapásra játékfejlesztővé avanzsált Tripware gárdája ugyanazt kínálja a Red Orchestra: Heroes of Stalingrad játékában, mint amit a sorozattól eddig megszoktunk: a második világháború keleti frontjának véres borzalmait, a lehető legélethűbb szimulációval karöltve. A egy-két faramuci találat és holtan rogy össze katonánk, ami a modern hadviselésben az ArmA, addig a második világháborúban a Red Orchestra, ezúttal az Unreal Engine 3.0-val felvértezve.

A készítők a tankcsatákat is szeretnék megörökíteni, erről is szól a következő videó. több ember kell a fémmonstrum mozgatásához, természetesen a személyzet tagjai ugyanazt a látványt kapják, mint a katonák a valóságban, mindezt belső nézetből. Ha egy lövedék átüti a páncélt, bennég mindenki, ám ha mondjuk csak a lövész purcan ki, lehetőségünk van átvenni a helyét egy rövid animáció kíséretében. Ha nincs élő társ, az MI is kitölti ezt a posztot helyettünk. Eléggé változatos sérüléseket szenvedhet el a derék T-34-es, vagy a Panzer IV. Elfüstöl a motor, tönkremegy az optika, elszakad a lánctalp. Ebben a játékban nincs mód a javításukra, hiszen az nem lenne elég valósághű. Egyelőre két jármű lesz a végleges játékban alapból, de további ingyenes DLC-k formájában meglesz az utánpótlás. Igazán érdekes lesz látni, mit kellett átélniük a páncélos hadosztálynak egy szűkös és lomha konzervdobozban. A játék 2011-ben jelenik meg PC-re.

14.
14.
kikihere1989
hello szija mindenkinek..imádom a második vh-játékokat akár fps,akár stratégia,,mindig németekkel voltam és végre lett olyan ahol a németekkel is lehet menni,am Zolinak mondanám hogy azok ott nem nácik,német katonák,az igaz hogy minden náci német,de nem minden német náci,sőt,német katonák voltak aki parancsot teljesítetek,semmi több az életükért harcolt már mind nem Hitler bácsiért aki begolyózott az évek alatt a bunkerébe,bár mindenki begolyózott volna abba a szituációba.am nem csak Hitler füle mögött volt vastag a vaj hanem Stalin ,Roosevelt, Churchill,vagy hogy írják füle mögött is volt rendesen vaj,de nem tartok töri órát,annyi elég hogy nem Hitler miatt tört ki a 2 vh,volt itt provokáció rendesen.alig várom hogy ki jöjjön ,már a grafikája is meg minden jobban tetszik mint a cod-1 vagy 2 ...jeee
13.
13.
golgotha
még jó is kijöhet a dologból, de egyelőre még nem dobtam hátast tőle....
12.
12.
Blink_182
Az lemaradt ,h jó lenne ps3-ra.
11.
11.
Blink_182
Hát ez valami rohadt jól fest.
10.
10.
LtK
van gameplay ahogy már gamerplayer is írta, gametrailers.com-on . A játék pedig nagyon fa*a lesz =)
9.
9.
papailajos
Jol nez ki...mar varok egy gameplay-t mert ez meg nembuvolt el annyira!!
3.
3.
Doc.
davai, davai! hangulatos
2.
2.
gamerplayer
#1: igen beszélhetünk ilyesmiről, ha multiplatform lenne sztem beverné egy kis marketing segítségével a medal of honort...GT-n vannka fenn gameplayek is és sztem durvajól néz ki, grafika is ütős meg minden együtt...
1.
1.
joati
Nem rossz kb így fest egy háborús övezet.Tökéletesen visszaadja a hangulatot, már ha ebben az esetben beszélhetünk ilyesmiről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...