Végső stádiumba ért a RAGE fejlesztése

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A játék vezető tervezője szerint a RAGE fejlesztése az utolsó fázishoz érkezett, s a megjelenésig hátralevő egy egész esztendőben nem fognak mást csinálni, mint finomhangolják a poszt-apokaliptikus shootert. Biztosra szeretnének menni, így minden játékelemet a végletekig csiszolnak.

Érdekes, hogy pont a napokban számoltunk be arról, hogy a Batman: Arkham City már gyakorlatilag végigjátszható, mégis több mint egy évet szánnak a fejlesztők arra, hogy a végletekig finomhangolják a produktumot. Szinte ugyanez a helyzet a RAGE esetében is, legalábbis Matt Hooper design igazgató szerint. Elmondása alapján a játék különböző elemei már a helyükön vannak, minden működik, így a következő egy évre már csak a polírozás maradt.


"Ha végigmegyünk mindenen, úgy mint járműves harc, a lövöldözős elemek, komplex NPC interakciók, mini játékok, láthatjuk, hogy a játék eléggé összetett, ezért sok finomhangolást igényel." -nyilatkozta
Hooper.

Az id Software szerint már eljutottak arra a pontra, hogy a RAGE minden platformon 60 FPS-sel fut, s a játékmenet is úgy épül fel, hogy az mindenki számára érthető, átlátható, s a nép szereti az irányvonalat, így most már minden a végső tuningon múlik. Hoopert egyébként kérdezték arról is, miért tartott ilyen sokáig a fejlesztés, hiszen még 2007-ben jelentették be az anyagot, s nyilván már előtte is dolgoztak rajta. Nos, mint kiderült az id Softnak rengeteg időbe került a Tech 5 engine létrehozása és optimalizálása minden platformra egyszerre, hiszen korábban sosem csináltak még hasonlót.

11.
11.
kharami
#10: Igy igaz! Annyi negativumot tudok felhozni a doomnak, hogy néhol tényleg piszok sötét volt, a far cry meg itt ott olyan nehéz volt, hogy a billentyüzetet vertem mérgemben!
10.
10.
hedzsooo
#9: 1etertek, szerintem is nagyon faxa kis jatek volt a DOOM 3, sot maig is az !
RAGE is vaaaroos.

Sot szerintem a Far Cry is jo jatek volt, annak ellenere, h le techdemoztak, mivel eleinte csak annak keszult, vmint eszmeletlen grafikaval is rendelkezett a maga idejen. A Doom 3 is a fantasztikus grafikajaval es gepigenyevel aratott anno leginkabb asszem, talan sokan azert is neztek eloszeretettel csak techdemonak. Legalabbis azok, akiknek a jatek nem jott be es szerettek volna vmi negativumot talizni benne. Szerintem verprofin lett elkeszitve a DOOM 3 es a Far Cry is anno. :)
9.
9.
kharami
#8: Hát nem tudom! Nekem nagyon tetszett a Doom 3, rég játszottam anno olyan gémmel ami annyira addiktiv volt mint az! Számomra nem tech demo volt, dehát izlések és pofonok!;)
8.
8.
forgonati
A képen a fickó olyan mint Raiden :)
Amúgy kiváncsi leszek én erre a játékra. Remélem nem csak egy techdemo-t kapunk, ami a motor tudását lesz hivatott demonstrálni, mint anno a Doom3-ban.
7.
7.
megalonagyix
Helyes, helyes... jobb is ha nem jut a STALKER sorsára.
6.
6.
McReay
Nagyon várom a gamet!
Ha 1 évet kell arra várni,hogy ütős és remek kis game legyen akkor...hajrá...I'm wating for here.
4.
4.
zsilvolgyi
3.
3.
Dethklok
Már a bejelentése óta várom ezt az anyagot.Tuti Ütős cucc lesz!
2.
2.
wildláma
nem baj mostmár tudjuk hogy megvan, nem hagyták félbe, már csak várni kell ... 1 évet :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...