Hamarosan bejelentik az új Tomb Raidert?

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 14.
  • Teaser
Link másolása
A Game Informer következő számában mutathatják be a legújabb Tomb Raider játékot, legalábbis ha jól téved közvélemény. A korábbi hírek szerint a készítők nagy dobásra készülnek, s elvileg nem is fogunk ráismerni kedvenc régészcsajszink kalandjaira - szeretnénk mi azt látni!

Persze mindez korántsem biztos: egyelőre annyit vehetünk tuti információnak, hogy a Game Informer következő számában lesz egy új játékbejelentés, erre pedig a legutóbbi magazinban megjelent kétoldalas teaser artwork enged következtetni. A kép egy hajószerencsétlenséget örökít meg, középen pedig hatalmas felirat hirdeti: túlélő születik.

Érdekesség (és innen az óriási lelkendezés), hogy a Tomb Raider-sorozat rebootjáról szóló pletykákból is azt tudtuk meg, hogy a következő epizódban Lara Croft már nem az a menő régésznő lesz, akit eddig megismerhettünk, hanem egy fiatal és tapasztalatlan lányt irányíthatunk majd, aki nem mellesleg szintén egy hajótörés révén ragad egy lakatlan szigeten, ahol ráadásul a túlélésén és a kiszolgáltatottságán lesz a hangsúly.

Tehát egybeesésből sok van, már csak bíznunk kell benne, hogy valóban az új Tomb Raiderről kapunk új információkat. A teaser jobb alsó sarkából egyébként az is kiderült, hogy a következő szám címlapját már decemben 6-án leleplezik, szóval mindenki szóljon a Mikulásnak, hogy legközelebb Larát hozzon, ha lehet. (Jöhet virgáccsal is, úgyis nagyon rosszak voltunk.)

10.
10.
Stranger
#9: Robbie ugyan ezt mondta.... Az újak a fő részek? A pár órás gameplayel és olyan feladványokkal amit egy óvodás is megtud fejteni? A régieken több napig játszottál, jó volt a sztorija és sosem volt unalmas... De ahogy te mondtad, kinek mi...
9.
9.
#8: hát szerintem ennek nézz utána, de ha jól tudom akkor az úriember az első részt, az anniversary-t, a legend-et, az underworld-öt is levezényelte.
részemről ezek a fő részek, a többi - nos mondjuk úgy, jobb lett volna ha kihagyják.
de kinek mi.
7.
7.
Robbie17
Én remélem hogy TR <3
5, Toby Gard elment a CDtől és ő is csak a TR1ben meg a TRL-TRA-TRUban vett részt és hát az utóbbi nem igen hozta azt a színvonalat :D
6.
6.
zsilvolgyi
#2: pontosan! Az jöjjön.
5.
5.
ha új Tomb lesz, akkor remélem hogy Toby Gard fogja vezetni a munkálatokat.
szvsz eddig egyedül neki - mint eredeti készitőnek sikerült hűen hoznia a játék igazi szinvonalát.
4.
4.
danez11
#2: jó lenne, de sajna nem az :(
3.
3.
ATi0021
Végre valami infó az új Tomb Raiderről. Kíváncsi leszek igazak-e a pletykák, mert érdekes egy TR lenne. Főleg a nyitott világ miatt. :)

1. - Szerintem meg van értelme. Pletyka a köv. TR-ről amit lehozott a világsajtó is, így érthetően a GK is, amiért köszönt jár nekik.
1.
1.
mamgu
Ez itt most olyan nagyon " nem tudom mi a sz*rt tegyek be hirnek " tűnik .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...