RAGE - videón a fegyverarzenál

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 9.
  • Videó
Link másolása
A Gametrailers vágói egy ütős montázst állítottak össze a id posztapokaliptikus FPS-ének alapfegyvereiből, melyeken bizony meglátszik az idő vasfoga, de legalább remekül használhatóak a mutánsokkal vívott harc során. A hatásos géppisztoly és karabély az alap, de shotgunnal közelre is halálosak leszünk.

A finomságok közé tartozik a bárhová lepakolható lőtorony, amely több esetben helyettünk végzi el a piszkos munkát, valamint a bumeráng is, melynek bortvaéles szélei instant halált okoznak a torkunknak ugró hitvány ellenfelek számára - talán mindenki emlékszik a Mad Max 2 kisgyerekére, akinek hasonló játékszere volt. Említésre méltó még a számszeríjra hajazó mordály is. Lássuk működés közben:

Köszönjük Icabod!

26.
26.
Xenomorf
#25: Pedig most akartam rászánni magam a Falloutra :(
Az első résznél nem tetszett, hogy körökre van osztva és ezért nem próbálkoztam vele, pedig a sztori meg a hangulat jónak tűnt (havernál néztem, ő nagyon odáig volt érte)
Utána mintha lett volna egy második rész, az mintha választható lett volna, hogy körökre osztott vagy real time...
Nekem bejön ez a RAGE, bár nem sokat tudok még róla, de az ID általában nem szokott csalódást okozni.
25.
25.
Három dolog:
1.) 2009-óta végre egy videó amin látszik a grafikai fejlődés. Ez már úgy néz ki ami szerintem pont jó lesz egy kellemes kis henteléshez és nem fogunk fanyalogni.
2.) Elég egy igazán hatásos távolsági precíziós és egy közepes, de nagy tűzerejű mordály és a többi már nem számít... (Szinte minden játékban! :)
3.) Az a turret elég gyengusz. A játékos általában egy-két lövéssel mindenkit kicsinál, a turret meg pumpálja bele az ólmot ezerrel és csak jön tovább :)
+1.) Amennyire utáltam a borderlandsot és amennyire álmosító volt a fallout, ez eddig nagyon ott van hangulatban! Szóval várjuk szeretettel !
24.
24.
Xenomorf
#17: Én úgy vagyok vele, hogy a legtöbb játékba amivel eddig játszottam, ha egy csomó fegyver volt nálam átlag 3-at használtam csak, azoknál amelyiknél cserélgetni kellett mert nem lehetett nálam több mondjuk 3-nál annál volt, hogy használtam többfélét is.
Legtöbb esetben úgy is 2-3 fegyverhez szokott lenni sok skuló a többihez meg alig vagy csak helyenként. Voltam már úgy is, hogy mikor végigtoltam a játékot utána töltöttem vissza mentést mert volt olyan csúzli amit ki se próbáltam.
23.
23.
Xenomorf
#12: Szerintem nem gáz az ha kicsit pontatlan és lassú, akkor helyén van az ereje. :)
De ezzel a távcsövezéssel el lett valóban szaszarintva...
Valóságban durva ám a pisztoly, ha megfelelő skulóval van betárazva, pl.: amit az amcsi rendőrök használnak (nem is lehet közforgalomban kapni náluk), olyan a hegyének a lekerekítése és a kiképzése, hogy minél nagyobb roncsolást végezzen és padlóra küldje az ellent.
Egyébként a lekerekített hegynek köszönhető fejlövésnél (ha elég gyors a golyó és átmegy a buksin akkor) ökölnyi a kimeneti nyílás. Gépkarabélyba hegyes skulók vannak, így gyorsabb és pontosabb, azok "csak átslisszanak" az áldozaton, de az meg a sebessége miatt durva, bár nem végez akkora roncsolást.
Boccs az okoskodásért, mára befejezem XD
22.
22.
Xenomorf
#11: Az ígéretek csak az elvárasokat emelik az egekig :D
Majd meglátjuk mit sikerül összehozniuk :)
21.
21.
Xenomorf
#2: Nincs új a Nap alatt :) Én az Unreal 2-ben láttam először ilyen ágyút. Ennyi év után nem hinném, hogy nagyon tudnának valami igazán újat, igazán egyedit mutatni, bár egy újszülöttnek minden új :D
20.
20.
adriano28
nem ismertem eddig ezt a gamet
de így első látásra hasonlít a bulletstorm-ra, és fegyverek szerint inkább én a bulletstormot választanám, de még majd meglátjuk hogy milyen lesz !!!
19.
19.
felegyi
Azért a játékból nem mutattak még annyit hogy legyen egy kialakult véleményünk róla... korai lenne azt mondani hogy semmi extra nincs benne... a megjelenésig még van fél év... reménykedek benne hogy hatásvadász játék lesz, a meglepetéseket meg nekünk tartogatják!
18.
18.
Split
#17: Ez nem a teljes eszköztár (legalábbis állítólag, de most túlontúl lusta vagyok utánanézni), de sajnos a DLC-ben biztosak lehetünk... :(
17.
17.
szogyenyi
Gyenge felhozatal. remélem nem hülye DLC-kel akarják majd pótolni az ún. ,,arzenált"
16.
16.
Beau
Nekem nagyon tetszik! Ugyan nem lesz a poszt-apokaliptikus játékok királya (az a Fallout), de egy nagyon passzentos kis gamma lesz ez.
15.
15.
Raidermeister
#5 vérbeli magyar ember XD
14.
14.
alex512
Az arzenál azért kicsit erős szó erre....
13.
13.
Sarkadi
Ennyi év fejlesztés után lehetne egy kicsit ütősebb,de igy sem rossz,bár nem lesz belőle legenda. :)
12.
12.
Mortis
Annak a pisztolynak az ereje kissé eltúlzott. :D

Kemény, de hagyományos(majdnem) fegyverek, nincs velük gond, de ezzel szemben a játék még mindig nem izgat.
11.
11.
Yagami Light
Azt nem szabad elfelejteni, hogy még ilyen szép grafika árán is folyamatos 60 fps-el fog menni a játék. Legalábbis ezt ígérték.
9.
9.
sowsminimal
Elég gáz, hogy minden mutáns egyforma szinte, na meg elég korlátolt mozdulatsoraik vannak, copy & paste mechanizmus. Azért egy ilyen hosszú ideig készülő játéktól több változatosságnak kellene lejönnie egy összevágott videóból is, sőt, pont ez a lényeg, hogy ütős részeket vágjanak be. Érdekes.
8.
8.
themagott
Nagyon adja a videó és nagyon várom már a játékot :D remélem fejlesztetőek lesznek a fegyverek, meg sztem ezen kivül még lesz egy csomó dolog szal nem én nem aggódok :)
7.
7.
Split
A helyszínek nagyon hangulatosra sikeredtek, és ahogy elnézem, a sárga zubbonyos úriember sem akárhogy lett kidolgozva (csillogó szemüveg, árnyékoltság a végtelenségig, és az animáció sem darabos). A fegyverek a szokásosak - jó, leszámítva azt a kettőt. Szóval minden adott egy jó kis lövöldéhez, de hogy legendás lesz-e? Nem, szerintem nem... azt a feladatot a Doom 4-nek kell majd betöltenie! :D
6.
6.
lolman598
én azér elviseltem volna,ha 1 BFG-t beletesznek,mer így télleg eléggé a klisés arzenáél van (pisztoly+shoti+géppuska+a fejlesztők egyedi fegyverei)
5.
5.
leszter
Ez kib@szott gyönyörű !!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
4.
Hubert Cumberdale
Elég fasza... csak nem az én világom.. :(
3.
3.
felegyi
Szerintem hatalmas játék lesz, adja a videó!
2.
2.
NinjaNorb
Kreativitás terén nem sok mindenre telt:D kár de minél többet látok ebből a játékból annál biztosabb vagyok benne hogy nem lesz valami nagy durranás az az ágyú az meg már elég durva lopás a borderlandsbőlxD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...