Új képek érkeztek a Tomb Raiderből

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 13.
  • Képek
Link másolása
Nem kevesebb, mint tizenkilenc screenshot futott be az új Tomb Raiderből, s bár a rajtuk látható jelenetek egy része ismerős lehet a Microsoft sajtókonferenciájáról, megnézni mindenképpen érdemes őket, ha az ott látott bemutató tetszett! Lara Croft jobb formában van, mint valaha.

A Tomb Raider gameplay bemutatója talán mindenkit meglepett: azt éreztük, hogy a Tomb Raidernek nem árthat a vérfrissítés, azonban azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen jól sikerül a Crystal Dynamics elképzelése. Lara Croft (még) nem az a kemény kalandor, akit korábban megismertünk, inkább egy esendő, 21 éves lánnyal találkozhatunk, akit segíteni, óvni és terelgetni kell a helyes úton.

A Tomb Raider jövőre fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra - tűkön ülve várjuk a premiert!

16.
16.
arpuc
fantasztikusak:D nagyon várom...bár én is kicsit sajnálom h a régi tombraider style most elvész....bár én azt olvastam h majd visszatér, legalábbis a cristal egyelőre úgy gondolja
15.
15.
K2 The Highest
Na végre valami amit várok és köze van a Tomb Raider sorozathoz:)
Nagyon bejön a főhősnő és maga az egész világ...Szóóóval...Reménykedjünk...
A képek jók és sokatmondóak...
14.
14.
nero66
Nagyon szép képek!!! :D Várós... Amúgy nekem egyből a Resident Evil jutott eszembe a képekről ezzel a sötét feelingel, meg a tájjal a színekkel, mindennel :D
13.
13.
keiji maeda
#10: pont ez a jó hogy végre ugy néz ki mint egy nő egy igazi nő kellet neki ez a változás
11.
11.
Tokodboy
#10: Ez átlagos?
Én szanaszéjjel szedném :D
10.
10.
Berencsit
én is nagyon várom, de azt nagyon sajnálom, hogy a régi lara skinjét, lecserélték. :( ez most olyan "átlagos" csaj.... legalábbis külsőre. ;)
9.
9.
Slik
nagyon várom... NAGYON
8.
8.
Sarkadi
Továbbra is izgatottan várom! :P
6.
6.
Berencsit
#4: hát igen. ezt már sokan emlegették... :D jó lenne megcsinálni, hogy csak 1x keljne kattintani. ha valakinek lassab nete van, az inkább meg se szokta nézni, még ha érdekli is a téma.
4.
4.
Pukhi-zik
Engem kifejezetten az zavar, hogy 3x kell klikkelni, hogy egy nagy képet megnezzek. Totálisan érthetetlen. Nem tudom ki találta ki, de egyedi az tuti..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...