GDC 2012: Segíts nyerni a Fortix fejlesztőinek!

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 1.
  • Rendezvény
Link másolása
A budapesti Nemesys Games versenyt hirdet, hogy megnyerjen egy versenyt: játssz a Fortix 2 ingyenesen letölthető változatával, így nemcsak nyeremények üthetik a markodat, de a srácoknak is segítesz, hogy megnyerjenek egy rangos megmérettetést!

Nem olyan régen a Fortix 2 a HTML5 alapú Pokki platformon is bemutatkozott: aki nem ismerné, ez a kis program a Start menü mellett jelenik meg a gyorsindítóikonok között, és egy komplett alkalmazásboltot takar, ahonnan ingyenesen szerezhetünk be mindenféle érdekes kiegészítőt és néhány jópofa játékot is. A Fortix 2 egy változata itt díjmentesen kipróbálható, ha eddig nem tetted meg volna, itt az alkalom, hogy ránézz a magyar Nemesys Games játékára!

Most jelentősége is van mindennek, a srácok a 1UP fejlesztői versenyen indultak, ahova a Fortix 2-vel és annak leendő letöltéseivel neveztek: jelen pillanatban a hatodik helyen állnak. Ha segíteni akarsz nekik előrébb jutni, töltsd le a játékot, mert minden letöltés számít: az eredményhirdetésre a jövő heti GDC-n kerül sor, és nagyon szoros a verseny! Hogy motiváltak legyetek, az ingyen játék mellé, a Nemesys saját versenyt is hirdet: aki március 6-án, délben az online ranglista első három helyének valamelyikén áll, ajándékba megkapja a Fortix 2 és az Ignite teljes, PC-s verzióját. Hajrá!

16.
16.
Gubi
#14: Ja így már értem, köszi az infót. Máris izgalmasabb a játék, hogy tudom mit kell csinálni ;)
15.
15.
BoKK
Már harmadik helyen vagyunk:D ha minden pc-s lap kirakná tuti elsők lennénk:D
14.
14.
Extol
#13: Be kell keretezni az adott részt, körbe kell keríteni a tornyokat sárkányokat stb. Le kell vágni szeleteket a térképről, és ha elfoglaltál bizonyos mennyiségű területet, tornyot stb akkor nyersz.
13.
13.
Gubi
Megmondaná valaki, hogy ebben mit kell csinálni? Mert Help menüt nem találok, az meg hogy "Capture these to win" az nem sokat mond el nekem azzal kapcsolatban, hogyan kell elfoglalni az adott pontokat.
12.
12.
Gurren
amúgy ha valakinek kell a fortix 2, itt beszerezheti minimum 1 dollárért három másik játékkal együtt. mindegyik regelhető steam-re.

http://www.indiegala.com/
11.
11.
markoci555
na csak sikerült letöltenem már megvan a fele:)
10.
10.
Extol
Nekem megvan Steamen a 2 rész. Az elsőt kimaxoltam a második még nincs kipróbálva
9.
9.
Krezy
Nem is rossz játék :D
8.
8.
markoci555
opps something went wrong. please try again
most mi van
6.
6.
alexcargooo
tök jó játék:Dmindjárt végigviszem:D
5.
5.
markoci555
4.
4.
Necreon
Megjelenés napján írtam fel a steam játékaim listájára. Igen, büszke vagyok rá ˇˇ.
3.
3.
Lachgas
letöltöttem volna szivesen, de rábasztak mert OS-em van.
2.
2.
Frostsoul13
#1: Jaja, én is letöltöttem már! :D
1.
1.
BoKK
Juj töltöm is, imádom amikor összefogunk és megnyernek valamit a magyarok:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...