Jövőre jön a Torment: Tides of Numenera

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Az inXile Entertainmentnél készül a Planescape: Torment szellemi örököse, a Torment: Tides of Numenera, ami a tervek szerint 2014 decemberére készülhet el. A fejlesztők Kickstarteren keresztül finanszíroznák a munkálatokat.

Míg az Obsidian csak gondolkodott rajta, az inXile Entertainment a tettek mezejére lépett: a fejlesztőcég január végén jelentette be, hogy Torment: Tides of Numenera néven szellemi folytatást csinál a Planescape: Tormentnek.


Miután a Planescape jogai a Wizards of the Coastnál vannak, az új Torment-játék Monte Cook dizájner Numenera nevű univerzumában játszódik majd - az úriember egyébként maga is közreműködött a Planescape: Torment munkálataiban annak idején, az új játékvilághoz Kickstarteren gyűjtött pénzt. Az inXile Mark Morgant, a Planescape: Torment zeneszerzőjét is elcsábította az új projekthez.

Az erősen preprodukciós fázisban leledző játék hivatalos weboldala már él, hamarosan Kickstarter-kampány is indul hozzá - a fejlesztők a Wasteland 2 óriási crowdfunding sikere után döntöttek így. Üröm az örömben, hogy a játék várhatóan csak 2014 decemberére készül majd el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...