Chuck Greene is visszatér a Dead Rising 3-ban?

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 8.
  • Pletyka
Link másolása
A Siliconera névtelen forrása szerint ismerős karakterek is visszatérnek a Dead Rising 3-ban, azaz a korábban nyitva hagyott sztoriszálak folytatódni fognak. Persze a főszereplőnk továbbra is Nick Ramos.

A Siliconera névtelen forrása rendszeres időközönként feltűnik némi pletyka erejéig. Ő volt az, aki 18 hónappal a bejelentés előtt már megszellőztette a Dead Rising 3 főhősét, éppen ezért megérdemli a kitüntető figyelmünket. Legutóbb a főellenségekről hintett el pár érdekességet, most pedig a két visszatérő karakterről. 

Az első Isabele Keyes, aki a legelső részben mutatkozott be, de rövid időre a Dead Rising 2: Case Westben is tiszteletét tette. A hölgy évekig élt bezártan a Phenorans laboratóriumban, ahol a zombikór elleni szérumon dolgozott. Végül a járvány Los Perdidost is eléri, a harmadik részben pedig a hullákból szedi össze a vért.

A Dead Rising 2 főszereplője, a motoros kaszkadőr Chuck Greene is színre lép a Dead Rising 3-ban, de a pontos részletek egyelőre még nem ismertek. Az biztos, hogy nem ő áll a fő történet középpontjában.

A forrás egy új karakterre is kitért: ő Diego, aki egy közeli, gyerekkori barátja főszereplőnknek, Nick Ramosnak. Diego belépett a hadseregbe és nehéz sors várt rá az első Dead Rising eseményei miatt.

Természetesen a fenti információkat kéretik pletykaként kezelni, bármennyire is hiteles forrással van dolgunk. A Dead Rising 3 Xbox One-on jelenik meg az év végén.

4.
4.
foolblack
Chuck Norsis aki füvet osztogat a zombiknak :D
2.
2.
Moltes
#1: Szerintem torold magad az oldalrol, es koltozz mexikoba... KIMONTAD A NEVET EMBER. Reszvetem elore is....... :D
1.
1.
DON GONDOCS
Ez bisztos Chuck norris fia lesz csak nem merték bevállalni a nevét a játékba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...