VGX 2013: Mozgásban az új Donkey Kong

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 8.
  • Videó
Link másolása
Ha nagyobb meglepetésre számítottál a Nintendótól az idei VGX kapcsán, ki kell ábrándítsunk: bár Reggie Fils-Aime és a Nintendo először szerepel a díjátadón, "csak" az új Donkey Kongot hozták magukkal.

Fils-Aime bejelentette, hogy a Donkey Kong Country: Tropical Freeze 2014. február 21-én fog megjelenni az Egyesült Államokban, emellett azt is elárulta, hogy Cranky Kong is játszható lesz az új részben. Gameplay jeleneteket az alábbi felvételen láthattok róla:

13.
13.
DON GONDOCS
Szóval végre jön egy valamire való játék wiiura is. Jöhetne még valami RPG is.
12.
12.
Norbiii
#10: Az első rész piszok könnyű volt, számomra semmi nehéz nem volt benne, pedig elég pici voltam, mikor végigvittem. XD A második, na az tényleg nehezebb volt, amikor a kis csajjal is lehetett menni. A harmadiknál ott volt a kék testesebb majom meg a lány, az se volt túl nehéz, de azért könnyű sem. Voltak benne eléggé nehéz pályák. Viszont a Wii-s változat finoman fogalmazva sem lett túl könnyű, ami nem baj, én sok pályánál megnézhettem magam, de ami nagyon bosszantó volt, hogy rossz volt a tv-m és mindig kikapcsolt. :D Minél erősebb fény volt, annál hamarabb kapcsolt ki. Nos ez akkor volt nagy gáz, mikor vittem a banános bónusz pályát, ahol a levegőben kell menni a gyümölcsökön. Ugrottam egyet....tv kikapcs....meghótam. XD Ezt vagy 1000x megcsináltam, hu de felcseszett. :D



11.
11.
Trapyd
#9: No azért a trailer alapján azt kell mondjam van benne újdonság a DKC hez képest.
10.
10.
Trapyd
#6: Én meg úgy emléxem az első DK k voltak nehezebbek a DKC val viszonylag könnyen boldogultam. A templomos pályák közül kerültek ki a legnehezebbek (ott van szopatás :) ). A hordós és csilés pályák nagyok faszák (KONG és az extrák felszedése egy két kör után könnyen mentek), de emlékeimben úgy él az első részekben nehezebbek voltak. Mindenersetre mocskosul élveztem :).
9.
9.
daenath
Hat igen, azert latszik hogy nem a RARE kalapalja :( Ez egy az egyben DKCR, de azert szivesen vegig jatszanam :)
8.
8.
Norbiii
#6: Max annyi kritika illetheti a játékot, hogy nem egy teljesen új 2D-s Donkey Kong-ot csináltak, hanem egy olyat, ami kísértetiesen hasonlít a Returns-ra. Én jobban örültem volna egy DKCR 2-nek. De mivel nagyon DKC rajongó vagyok, így ennek is örülök.
7.
7.
#2: Szegény fejlesztőket nem szabad így sértegetni.
6.
6.
Norbiii
#4: Ugye? Ezt mondtam, hogy az első három részből az első könnyű volt, a másodikban azért már voltak kihívások, a harmadik picit más alapokra épült, de jó volt, de ez a Returns tényleg nem könnyű. Főleg azok a pályák nehezek, ahol valami hordóféleségben repülsz, tudod hányszor kezdtem, mikor még átvittem? 10000x :)
5.
5.
Trapyd
Ez a rész is baromi jó lesz ez hétszentség. Nagyon szeretnék egy U t tuti előbb lesz, mint PS4 em. ÁM! Óriási probléma a kontroller. Nincs róla tudomásom, hogy direkt a kontroller képességeit kihasználó játékokat fejlesztenének a konzolra. E helyett, olyan játékok készülnek, amik használják. Tehát, ha most veszek egy U t igazából kapok egy gépet, amire nem TUCATjátékok jönnek és ez COOOOOOL. DE! A gép tudása nagyon nincs kihasználva :(((. Ez a legnagyobb gond. A másik. Ha akarsz még egy Tablet kontrollert (majd, ha lesz olyan játék ahol 2 vagy több darabot használhatsz, esetleg elromlik és már nincs garid vagy béna vagy és tönkreteszed) egyelőre nem tudsz vásárolni és majd ha tudsz is az előrejelzések szerint 33 - 34 EZER forintot kell kifizetned érte (kis hazánkban ez több lesz)!!!
4.
4.
p3ti
Most tolom a Country Returns -t, iszonyat nehéz..
2.
2.
Norbiii
Király, és ott a szakállas majom is, zsír. :d
1.
1.
turi
Semmilyen meglepetésre se számítok tőlük
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...