MOBA készül a The Witcher alapján

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A CD Projekt RED bejelentette, hogy már készül a The Witcher Battle Arena, amely egy hamisítatlan free-to-play MOBA lesz iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra. Az univerzum népszerű szereplőit irányíthatjuk a játékban.

A lengyelek tovább bővítik a The Witcher-univerzumot egy kizárólag mobileszközökre elérhető MOBA-val. Ez lesz a The Witcher Battle Arena, amely free-to-play modellben lát napvilágot a negyedik negyedévben iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra.

A játékosok több ismerős karaktert irányíthatnak a produktumban: akár a királyölő Letho, a törpe Zoltan Chivay vagy a boszorkány Philippa Eilhart bőrébe is belebújhatunk. A játék teljesen ingyenes, az elemeket és a karaktereket vásárlás nélkül oldhatjuk fel, pénzt csak akkor költhetünk, ha némi időt szeretnénk megtakarítani, vagy új ruhákba bújtatnánk hőseinket.


A fejlesztők leszögezték, hogy a pay-to-win modelltől mereven elzárkóznak, szerintük a cég "hírneve forog kockán", ezért a játékosokat nem fogják ingame vásárlásra ösztönözni.

A The Witcher Battle Arena felhasználói felületét és játékmenetét kimondottan mobileszközökre optimalizálták, rövid, de intenzív meccseket tolhatunk le, a rendszer kiegyensúlyozott lesz. Minden hős egyedi képességekkel rendelkezik, taktikáznunk kell, ha győzni akarunk az online harcokban. A játékot egyedül is nyomhatjuk botok ellen, de az igazi szépségét az online 3 vs. 3 mód adja.

A játék designjáért a CD Projekt RED felel, a fejlesztés érdemi részét a Fuero Games végzi.

10.
10.
Drazhar
Ezekbe a MOBA-kba nem bukna már bele valaki istenesen, hogy abbahagyják őket egy életre? (mondjuk pont ne a CDProject mert őket kedvelem, de na)
9.
9.
B-Shaggy
#7: Hát, Iphone képernyő elég kicsi hozzá :) Én egyszer toltam egy ilyen mobaszerűséget iPad-en és még ott is zavaró volt hogy alig láttam.
8.
8.
B-Shaggy
#6: Mi is elmélkedtünk hasonló dolgokról haverommal nemrég :D Talán egyszer megírom egy blogban :D
Amúgy érdekes, haverommal lehet leszedetem és kipróbálom a téglanagyságú telefonján :D
7.
7.
markoci555
Ez ilyen tabletekre van inkább?
6.
6.
Ooorky
Magyar netre Magyar Mobát!
Lehetnének benne olyan karakterek, mint Pató Pál, aki elaltatja az ellenséget harc közben, vagy Anettka, aki különbözö ruhadaraboktól szabadul meg ezzel negatív effekteket okozva mindenkin aki körülötte áll.
4.
4.
Elyas
Letho lenne a 2. rész főgonosza?
2.
2.
mestermagyar
#1: Nekem 1 óra múlva jön az új telóm YAY!
1.
1.
SSJ Gábriel
"a pay-to-win modelltől mereven elzárkóznak, szerintük a cég "hírneve forog kockán", ezért a játékosokat nem fogják ingame vásárlásra ösztönözni."

Respect! :D

De az ötlet is jó. Az univerzum is megengedi, ötletes lehet. Én támogatom, ha kijön és lesz egy okostelefonom (nem igazán látom még túl nagy értelmét, a telefon telefonálásra van, minden másra ott a gép) akkor ki is fogom próbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...