E3 2015: Bemutatkozott az 1 TB-os Xbox One

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft az E3-ra készülődve jelentette be (illetve erősítette meg a pletykákat), hogy jön az 1 TB-os merevlemezzel szerelt Xbox One. Az 500 GB-os modell ára ezzel csökkenni fog, de csak bizonyos országokban.

Ahogy tavaly, úgy idén sem várta meg az E3-at a Microsoft a hardveres bejelentéseivel, már most elárulta, hogy milyen újdonságra számíthatunk, ha Xbox vagy Xbox-kontroller vásárlása előtt állunk.


A legfontosabb hír, hogy meghízik az Xbox One merevlemeze, az 500 GB-os HDD helyébe egy 1 TB-os típus lép. Az új csomag érdekessége továbbá, hogy az abban megbújó konzol matt fekete festést kapott, és jár hozzá a Halo: The Master Chief Collection egy példánya, és egy megújult kontroller is; utóbbi esetén is igazak voltak a hírek, a Microsoft mostantól szabványos 3,5 milliméteres jack-dugóval szereli az irányítóit, így abba bármilyen headsetet bedughatunk majd.

A fent részletezett pakk június 16-án kerül boltokba, és 400 dollárt kóstál majd, tehát az 1 TB-os modell egész egyszerűen felváltja a régit. További érdekesség, hogy Amerikában és bizonyos országokban az 500 GB-os csomag is kapható lesz, méghozzá 350 dolláros áron - ezzel a Microsoft állandósítja a korábban ideiglenesnek szánt árcsökkentését ezekben a régiókban. Nálunk valószínűleg egész egyszerűen kivezeti az 500 GB-os modellt a cég, de erről még nincsenek biztos infóink. Megkérdeztük a témában a hazai képviseletet is, ha kapunk választ, frissítünk a híren.

Az új kontroller önállóan is megvásárolható lesz, a fekete színezés mellett pedig az úgynevezett Covert Forces festéssel is kapható majd. A cég ezeken kívül bemutatta az Xbox Wireless Adapter for Windowst is - ez a korábban már belengetett, 25 dolláros kiegészítő lehetővé teszi, hogy a vezeték nélküli Xbox One-kontrollerünket is csatlakoztassuk a PC-nkhez. Ha a kontrollert és az adaptert együtt vesszük meg, 80 dollárt kérnek tőlünk.


6.
6.
fojesz
#5: Áh, jogos, javítom.
5.
5.
negyven2
#4: 80$ lesz a kontroller+adapter együtt, 25 csak maga az adapter. Rosszul lett fordítva a cikk.
4.
4.
galmat
Tehát PC-n XOne kontrollerer játszani 80+25 dollárba fáj. Az szép... azaz nettó 30 000 Ft. De az Európában ennél is drágábban fog kijönni a dolog, valahol 40e Ft környékére.
3.
3.
PaprikaJancsi
Ez a kis adapter baromi jól néz ki :)
1.
1.
Azadojat
Jók az újítások, és örülök, hogy hallgatnak a fogyasztói visszajelzésekre. Bár belőlem keserű szájízt vált ki, örültem volna, ha 1 éve is ezekkel a fícsörökkel lehetett volna megvásárolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...