E3 2015: Unravel bejelentés, infók, trailer

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts konferenciáján mutatkozott be a svéd Coldwood Interactive fizikára épülő 2D-s platformere, az Unravel, aminek a főhőse a fonálból álló, aranyos Yarnie. A játékot Skandinávia északi természetvilága ihlette.

Az Unravel egy olyan 2D-s, főleg fizikára épülő ügyességi platformer lesz, amiben egy nagyon aranyos fonálból álló főhőst, Yarnie-t irányítjuk majd. A játékot Svédország északi természetvilága ihlette.

Főhősünk legfőbb adottsága, hogy a fonalat, amiből készült, rengeteg feladvány, fizikára épülő fejtörő megoldására tudja majd használni. A játék helyszíne igazán egyedi lesz, a készítők ugyanis Skandinávia északi vidékeinek csodálatos hangulatát igyekeztek visszaadni. Járunk majd vízeséseknél, hegyekben, mohákkal, télies fákkal színesített erdőkben. Egyszóval megismerkedhetünk Skandinávia szépségeivel.


A fejlesztést az a Coldwood Interactive végzi, akik korábban olyan címeken dolgoztak, mint a nem túl sikeres PlayStation Move-harcjáték, a The Fight: Lights Out vagy a szintén felejthető Ski-Doo Snowmobile Challange. Most mégis úgy tűnik, valami egészen hangulatos, érdekes platformert sikerül majd összehozniuk.

Az Unravel PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, de egyelőre nem tudni, mikor.

6.
6.
zsocc-nrg
Kreatív és látványos platformer, nagyon bejövős :)
4.
4.
bema695
Ez valami iszonyatosan jól néz ki.
"felejthető" Milyen finoman fogalmaztad meg, hogy hulladék :D
3.
3.
dzsiádzsó
Nagyon eredeti, megfigyeltem azok a játékok, ahol nem kell animációra, zenére, dialógusokra, csili grafikára költeni (ez is szép, csak úgy értem egy AAA cím költségesebb) ott a játékmenetre kénytelen a fejlesztő koncentrálni, ami eredeti ötletekhez vezet, azaz maga a játék is eredetinek érezteti magát.
Örülök, hogy vannak ilyen játékok, néha sokkal nagyobb élmény, mint a CoD-ba mészárolni szvsz.
1.
1.
DON GONDOCS
Végre egy másik LBP stílusú játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...