Launch trailereken az Assassin's Creed: Syndicate

Link másolása
Holnap jelenik meg az Assassin's Creed: Syndicate, így megérkeztek hozzá az ilyenkor megszokott launch trailerek. Nem elírás a többesszám: mindkét főszereplő megkapta a maga videóját.

Úgy tűnik, a Ubisoft nagyon ráállt a kettes számra: nem csak, hogy két első napi javítást kap az új Assassin's Creed, hanem két launch trailert is készítettek a megjelenés alkalmából. A főszereplő testvérpár mindkét tagja megkapta a maga előzetesét, melyeket alább nézhettek meg:



Az Assassin's Creed: Syndicate holnap jelenik meg Xbox One-ra és PS4-re, a PC-s változat azonban csak a a jövő hónap közepétől, november 19-től lesz elérhető.

11.
11.
Palack20
Én tegnap óta nyüstölöm és sztem kenterbe veri az utobbi részeket nekem nagyon bejön
10.
10.
grieves13
#9: Értem. Hát akkor lehet, hogy Unity-t és Rogue-t átugorva inkább ezt veszem majd meg karácsonyra... :)
9.
9.
stufika
#8: Nem, vannak küldetések, melyeket csak 1 adott karakterrel teljesítheted, vannak olyanok melyeket mindkettővel. Szabad játékmódban pedig bármikor válthatsz. Szerintem jól eltalálták ezt a játékot, nekem ps4-en kiválóan fut, néhány apróbb bug mellett.
8.
8.
grieves13
#6: Bennem felmerül a kérdés, hogy mennyire kényszerít rá a játék, hogy váltogass a testvérek között? Avagy végigvihető mondjuk csak Evievel nyomulva is?
6.
6.
lacinho01
Ps4-en tolom. Grafikailag, látványvilágban jobb volt a unity. Eddig chapter 3-nál vagyok, elég jó lesz mit csinálni, és az eddig egész élvezetes. 1.01 verziót használom de bug az van még bőven ;) . Egy biztos törtènetben. Maga az egész játék hogy 2 karakter van akit irányithatsz változatossá teszi.
4.
4.
roli33
Először arra gondoltam, hogy ezt már láttam párszor. Aztán meg azt, hogy AC hangulat 0. Biztos a zene is közrejátszik. Sorry.
3.
3.
LAZLOW20
#1: Ne fesd az ördögöt a falra :D !
Amúgy szerintem ideje lenne egy pár évre parkolópájára küldeni a franchise-t mert már nagyon eröltetett az egész.A pihenö alatt legalább irhatnának egy új grafikus motort ehelyett a bughalmaz helyett.Egyetlen pozitivum az eddig Evie Frey .de legalább egy Demo-t kiadhatnának hogy az ember ne hiába fizessen ki 60€-t.
2.
2.
Sid3481
Eddig minden szép és jó, ahogy általában lenni szokott. Holnap meg majd jön a fekete leves!:-D
1.
1.
DON GONDOCS
Legalább a trailerben nincsenek bugok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...