CoD: Black Ops 3 - mi az a Nightmares mód?

Link másolása
Egy hét sincs már hátra a Call of Duty: Black Ops III megjelenéséig, így a Fallout 4-hez hasonlóan ebből a játékból is kiszivárgott némi információ. Úgy tűnik, hogy lelepleződött az eddig eltitkolt Nightmares játékmód.

Van pár olyan szerencsés, aki már tolhatja a Call of Duty idei epizódját, a Black Ops 3-at. Bár a kiadók általában nem engedélyezik, hogy idő előtt felvételek kerüljenek ki a játékból, ennek ellenére mégis mindig van valaki, aki nem bírja ki, hogy ne lőjön pár árulkodó screenshotot.

Ezúttal a Black Ops 3-ból került elő pár rossz minőségű kép, melyekkel lelepleződött egy titkolt játékmód. A szivárogtatók szerint a Nightmares mód a sztori befejetése után nyílik meg, és állítólag a kampány pályáit játszhatjuk majd újra zombikkal. Az egyelőre nem tisztázott, hogy lesz-e új történet, vagy csak a játékmenet alakul át. Érdemes egyelőre pletykaként kezelni a sztorit, mivel a képekről sem tudni, hogy valódiak-e vagy csak photoshoppoltak.

Hogy valami biztosat is mondjunk: a Treyarch bejelentette, hogy az előző epizód után a Black Ops 3-ban hallhatjuk az Avenged Sevenfold számait, sőt egy külön dallal is készültek, mely a Jade Helm címet kapta. A szám a multiplayer módban és kampányban is felcsendül majd.

A Call of Duty: Black Ops 3 november 6-án érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

4.
4.
shatterhand
#1: 1. Legtöbben csak multiznak.
2. Lehetne fapadosra es csilivilire is portolni de mar inkabb spórolni akarnak vele: a nev miatt ugyis veszik de mivel kevesebben ezert minel kevesebb ráfordítással készítik el. Epp csak annyira hogy ne húzzuk a szankat (körülményekhez kepest persze).
3. Ghost vagy az elozo cod se volt mar olyan hudefa..a latvanyban.
3.
3.
Paint
Ez már röhelyes, de tényleg...... :-I
2.
2.
Ezert a szarert valoban nem, de van sok mas jo gamma amiert megeri ps4-et venni!
1.
1.
Instict99
nemtudom hogy miért tudták volna be rakni azt a rohadt kampányt ps3/xboxra..majd egy vagy két év mulva veszek egy PS4-et..DE még most nem érdemes venni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...