Paragon - ilyen lesz a kártyarendszer

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 9.
  • Videó
Link másolása
Második fázisába lépett az Epic Games MOBA-jának, a Paragonnak az alfatesztje, így több újdonság is elérhetővé vált benne. A legújabb videóban többek között ezeket is részletezik a készítők.

Javában zajlik a Paragon alfatesztelése, ami nemrég lépett a második fázisba. Az Epic a rajongók visszajelzései alapján már most több mindenen változtatott vagy éppen új, kényelmi funkciókat is beépített a játékba. 

A legújabb videó többek között ezeket részletezi, de végre azt is megtudhatjuk, hogy működik a kártyarendszer, amivel lényegében teljesen személyre szabhatjuk hősünk képességeit. Az 5v5-ös küzdelmek kimenetelét ugyanis leginkább az fogja befolyásolni, hogy csapatunk milyen hősökből áll, azok pedig milyen képességekre tettek eddig szert a lapok segítségével. A kártyákat teljesítményünk után kapjuk majd.

A Paragon PC-re és PlayStation 4-re fog megjelenni, még valamikor idén.

16.
16.
Battleborn jobb lesz :) És az FPS! :)
15.
15.
MikelGun82
:D Az ember azt tölt ki amit akar, és azt vesz meg amit akar. Így ezt sem kötelező ;) Jelenleg nem tudok így kinéző TPS MOBA-ról a piacon, így pár százezren azért biztosan várják :)
14.
14.
Ecneb
#11: Legközelebb tüntesd fel adatlapodon a korodat, persze nyugodtan ragaszkodhatsz továbbra is a kamu korodhoz. Sajnos csak ismételni tudom magam, komolyan itt tart a játékpiac?
13.
13.
Kreto
#10: Jól néz ki de már létezik egy hasonló moba. SMITE
12.
12.
A nagy Kuvasz
Hogyan lehet alfát szerezni? Én nem kaptam pedig régen beregisztráltam már.
11.
11.
MikelGun82
#8: Szerintem ha fingod sincs, hogy kinek válaszolsz, akkor ne légy lekezelő, és ne írj baromságot. 43 évesen majd biztosan kinövök belőlük, bár nem játszom azokkal a játékokkal, mondjuk nem is írtam, de te biztosan tudod :D Csupán figyelemre méltó, hogy a nagy érdeklődést kiváltó, minőségi játékok, ahol adnak arra, hogy ne laggolja magát szénné egy játék, és ne 90%-ban a szerencse döntsön, hanem inkább a tudás, tehát ezekből 2 MOBA. Így azért igencsak indokolt, hogy egy ilyen látványvilággal valaki készítsen egy TPS MOBA-t, mert igen, erre nagy igény van.
10.
10.
XStormsniperX
#1: Mi neked a normális játék? CoD? WoW? Végre egy moba ami próbál innovációt vinni a müfajba... Ha ez neked szar, akkor nézz szét egy top 10-es eladási listában. Meg fogsz lepödni...
9.
9.
XStormsniperX
#6: Nekem meg az a bajom, hogy te még sose játszottál videójátékkal... Szerintem aki nem tud különbséget tenni egy FPS és egy TPS között, az inkább ne okoskodjon...
8.
8.
Ecneb
#5: Szerintem +10 év és te is kinősz azokból.
7.
7.
Giga0509
#6: Nekem meg az,hogy azt se tudod miről beszélsz.Nem FPS hanem TPS és karakterfejlődés minden mobában van.Vannak benne turretek,inhibitorok,jungle,lanek,minionok,különböző kasztok.Na akkor mondd meg mi ez,ha nem moba?
6.
6.
Cipo3
Még mindig az a bajom, hogy mintha a készítők sosem játszottak volna mobát. Ez egy FPS lövöldözős játék karakterfejlődéssel.
5.
5.
MikelGun82
Az eSport játékok hosszú távú TOP 3 helyezettje a LoL, a Dota 2, és a CS. Én ezt látom, ha felnézek a Twitch-re. Minőségi kapcsolatokkal, skilles játékok... Meglepő egy új, TPS-es MOBA? Ne már :D :D Várós! ;)
4.
4.
leigazoka
#1: A mai játékokhoz képest EZ normális.
2.
2.
Giga0509
Most toltam le az 1. meccsemet (kaptam alphát).Szerintem k*rvajó.
1.
1.
Ecneb
Mi a fene ez? Erre van igény a normális játékok helyett?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...