Black Ops III - így indul a sárkányos küldetés

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 12.
  • Videó
Link másolása
Ma landol a PlayStation Store-ban a Call of Duty: Black Ops III új DLC-je, amely az eddigi legbetegebb zombipályát hozza magával. Bizonyíték kell? Nézd meg az intróját, és neked is egyértelmű lesz.

Mától tölthető a Call of Duty: Black Ops III legújabb DLC-je, a Descent - persze először csak PlayStation 4-re, a többieknek egy hónapot kell várniuk rá. A 15 dolláros pályacsomag négy multis térképet és egy új zombiküldetést tartalmaz, a Gorod Krovi pedig az eddigi legbetegebb bővítmény, mert a zombik mellett valahogy a mechák és a sárkányok is elfértek benne. Íme, az intrója:

5.
5.
mdr88
Komolyan... én el tudnék játszani egy ilyen beteg játékkal, de hogy ennek - szerintem - SEMMI köze nincs a CoD-hoz az az egy biztos! (kivéve, hogy annak csúfolják)
3.
3.
Szinte sosem tudtam ezekkel a kooperatív modokkal játszani, pc-n alig nyomják. Az AW-s zombi pedig tetszett, volt egy dlc-s map, ahol még krokikat is lehetett hívni. Ötletes lehet ez is.
2.
2.
aordog
Szerintem a COD valakiknek szól...és én is benne vagyok a rétegben. Valakinek bejön, valakinek nem...ezért kár veszekedni!
1.
1.
user101
Nem szeretema COD-ot, de most tegye fel a kezét mindenki aki eddig fikázta... leülni, egyes ! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...