Folytatódik a Total War: Warhammer

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt a The Creative Assembly nemrég beharangozta, a Londonban zajló EGX Rezzed rendezvényen hivatalosan is bejelentette a Total War: Warhammer második részét.

Évezredekkel ezelőtt, amikor a Chaos invázió alatt tartotta a világot, a High Elfek egy konklávéja mágikus erejüket bevetve verték vissza a démonhordákat és a Chaos birodalmának erőit. Az azóta tartó egyensúlyt biztosító Great Vortexszel azonban gondok vannak, így a világ ismét a pusztulás szélére kerülhet.

Hatalmas erők indulnak meg, hogy helyrehozzák a természetfeletti örvényt és elkerüljék a katasztrófát, miközben a túloldalon a sötét erők is mozgolódni kezdenek. Ulthuan védelmezője, Tyrion herceg, a High Elfek vezére néz majd szembe a boszorkánykirállyal, Malekith-tel és az ő szadista, Naggaroth-ból származó Sötét Elf-seregével.

A Total War: Warhammer II még az idén megjelenik, kizárólag PC-re. A játékban négy faj (High Elf, Dark Elf, Lizardmen, Skaven) és nyolc legendás lord közül választhatunk. Mindegyik úrnak egyedi földrajzi kiindulópontja lesz, míg az egyes frakciók teljesen eltérő stílusban vágnak neki a küzdelmeknek.

3.
3.
Artyom150
Jaj de jó. Asszem a high elfekkel leszek. Vagy a dark elfekkel.
1.
1.
razipapi
Naív voltam ,hogy medieval 3 vagy empire 2 re tippeltem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...